Wednesday, March 31, 2010

Transparent Canopy

Dambakan ini di hari nikah atau resepsi anda?


Picture credit to: NSJ Event

You can get this transparent canopy from Accer Event dengan harga cuma RM450. Whee!!! Contact Accer Event - sesiapa jua mampu, kata tag line nyer lah. Hehe.

Malam nikah nanti I berangan nak ada canopy macam ni. Haha. Harap lah parents agree. Heh. Berangan lah kamu selagi boleh yer. Ngee.



15 comments:

anak_sateria said...

menariknye tawaran nye cik belle...price pun affordable tp i nikah kat miri huhuh kene google cri vendor kat miri la klu nk buat camni...

Nurulhuda|Adlie said...

nikah malam bestnya belle and canopy will turn really great for ur event, kalau nikah siang, haha cair duk bawah canopy tu (mcm mana nihhh, i pk jap) haha dah sah2 i tak leh buat.. =)

Cik Belle said...

anak_sateria: ow really? miri jauh sgt tuh. hehee.. google yang, jangan tak google.

Huda: i ni berangan je lebeyh huda. haha.. alih2, nikah kat masjid, kenduri pon kat masjid aje. haha

sophisticated bridezilla said...

hehe ahaaaaa NSJ event ni akan ai jumpa orangnye nanti sbb ai amek pakej kat KGPA and its under them. babe, kalo malam, mmg cantek gune transparent canopy with lights yg sgt byk. insyaAllah it will turns out awesome. kalo yu nikah malam, go for this, sy setujuk! tapi sy nikah siang :(

Mrs.aisheiteru said...

mmg cantik la. i pun berangan jgak dulu.tp sudah terlepas la. nti blehla berangan majlis utk baby plak ek. heheh. hi cik belle....dh berangan for majlis kawen plak ke? chayok!

hana yoriee said...

saya mau saya mau!! nikah di malam hari dan duduk makan di bawah transparent canopy..owhh..manisnye!

_Gnie_ said...

awak, mmg cantik canopy nih. hari tu sy jumpe kat dataran merdeka. ada function apa ntah... mmg sweet sgt!

TheBubblyMe said...

Cik Belle...I heart this canopy too!!! tp sedeynyer wedding sy siang + di Kuantan x der yang provide transparent canopy. sob sob.

bitsANDpieces said...

atie:
suka entry ini. hm. tapi mereka di rawang, mesti bila tambah kos jadi mahal juga? no?

hm. just emailed them ada tak chiavari chairs..hahaha,masih mahu chiavari juge..lol...

sometimes, i just hope my event waktu malam, too bad transparent nih macam tak sesuai je waktu siang.no?

Zainur said...

tu harga utk satu canopy ker? tak pernah lagi survey harga canopy...tak tahu biasa2 range harga mcmner...

NahWaL said...

uuuu...impian nikah tme malam tidak terlaksana kerana permintaan pihak tertentu. kecewa ok! takkan nak tempah semata2 untuk khatam HA HA HA.

nak kena bodek ayah ni . haha. satu kemah pon jadi cis.

NahWaL said...

thanks for the number cik belle! susah kat kl nak dapat rm450 or im just too lazy to survey lalallaa

i.am.diana. said...

transparent canopy adalah salah satu angan2 yang musnah sbb my parents x agree nk buat event on night.. sedih tau!
tapi harga NSJ quote ni kira murahla.. ruginyaa!!

Anonymous said...

the wizard lord ebook http://audiobookscollection.co.uk/Magic-Time-Angelfire/p162782/ convert to ebook software [url=http://audiobookscollection.co.uk/The-Dynastinae-of-the-World/p225319/]horror collection ebook[/url] pokemon fire red strategy guide ebook

Anonymous said...

shareware tv viewing software http://buyoem.co.uk/de/category-100-106/Server-Software?page=2 ble studies software free baptist [url=http://buyoem.co.uk/product-37140/Spectrogram-15-3-Full-Edition]simuation software[/url] palmone software dental service
[url=http://buyoem.co.uk/category-13/Music-Software?page=3]Music Software - Software Store[/url] suricate software
[url=http://buyoem.co.uk/fr/product-14086/MarsEdit-2-0-Mac][img]http://buyoem.co.uk/image/8.gif[/img][/url]

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014