Sunday, March 14, 2010

Mari tolong saya buat pilihan.


Ok pening lagi.

Wahaha.
Kesian korang kena layan pening-pening saya hari ini.
This week done with all tests, jadi next week adalah hari untuk bertemu designer/tailor.

Kamu vote siapa?

Qudyn: Kenal dia dari CikYaya. Chey, kenal tuh. Nolah, di-introduce oleh Cik Yaya. Memang cantek hasil baju-baju Qudyn. Beading die kemas. Cantekla. =) Nak tengok hasil baju Qudyn, sila ke sini : Cik Yaya

DzulldeClassique: Kebanyakkan yang hantar kain mereka berpuas hati baik dari segi layanan dan baju mereka. Jadi, saya trust die juga. Hee.

Jadi, apa kata anda?







11 comments:

NahWaL said...

qudyn!!! i vote for qudyn go qudyn woot woot! ahah

sophisticated bridezilla said...

hahaha me too babe! i'll go for qudyn. wit wit~

sk said...

i dah vote for qudyn!! cantekkkk :)

Syima Boyd said...

qudyn... !!!

faradiba said...

vote qudyn gak..he seems friendly~ hikhik

Xora said...

erm.. kalau saya emelkan kamu gambar penuh baju nikah saya yang DzulldeClassique buatkan, rasanya akan bawa perubahan tak?? :P hihih..

hana yoriee said...

hehe..hntr 2 pasang baju to each designer..hehe.. =p

fikaryna said...

ryna voye qudyn..!

Cik Belle said...

NahWaL: Haha. Dah hantar baju kat Qudyn eyh Nahwal? hehe

sophisticated bridezilla: huhu. one more vote count in for Qudyn!

sk: tihihi. ok. TQ for voting! hee

Syima Boyd: another vote for Qudyn count in! hee

faradiba: owh, da penah contact qudyn ke? hehe. ok, ok, count the vote in. hee

Xora: xora, sebab bace ur entry about Dzull tuh la, saya macam dah tergugat. hahaha.

hana yorie: aiyo. nanti over budget camne? huhu.

fikaryna: ramai sungguh suke qudyn ni.. hehee

cik yaya said...

tolong lah supaya Qudyn menang.hehe :P

Cik Belle said...

cik yaya: haha. supporter utama Qudyn nieh. haha. buat masa ni, keputusan adalah seri. Jadi, masih dalam dilemma.

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014