Friday, March 19, 2010

Dulang hantaran

Picture credit to: Azizi Lee

Dulang hantaran dia cantek kan? Ada crystal-like juntai-juntai tuh. I suke.
Masalahnye, mana I nak cari nieh?
Korang pernah nampak tak?

Dulu kata nak pumpkin carriage tuh.
Sekarang nak yang ni pula.
Macam-macam la kamu.

Bukan, bukan, kita kan kena ada Plan B.
Haha. Alasan semata.
Padahal, dah berkenan dengan yang ini.

Takpela, kalau tak jumpa yang crystal-like ni, harus la redha.
Hari tu kat Nilai 3, ada promosi pumpkin carriage ni.
Buy 1 Free 1.
Nanti nak jalan-jalan kat mall sebelah Semua House tuhla.
Hee. Berjalan suka.




20 comments:

♥♥relyza♥♥ said...

hehe
ramai dah suka dulang mcm tu kan
sbb tak yah nak pk psl alas dulang..
btw, yg kristal jurai2 tu kena pasang sndrik. so, awk kena cari dulang tu & beli asing kristal2 tu...

Cik Belle said...

♥♥relyza♥♥ : hihi. itulah.. da xperlu fikir alas dulang da. hehe. kene pasang sendiri eyh? thanks for the info! harus gigih lepas ni mencari. hee

anak_sateria said...

cantik2...tertarik gak heheh yg kristal2 tu mesti bleh cri kat SSF kan... SSF kan ada mcm2... klu`x kristal mcm tu, cri yg bleh gantung jurai2 camtu, mesti cntik... slmt mencari ye cik belle...

faz said...

rasanya kedai2 jual brg kawin mesti ada..ari tu tgk kat nilai 3 harga dia lebih kurang Rm7 - 8 semeter. tapi lupa plak kedai mane..

ellfazira© said...

yg juntai2 tu kena psg sdrik yunk..senang je tu..cewwahh..mcm png bwat lak haha

intan said...

SALAM CEK BELLE....saye jumpe benda tuh kat Lovely lace..tapi price die hagak la mahal bagi saye..tapi try la survey2..tapi siyes..sejibik benda neh kat lovely lace..hepi finding the NEMO!!

sophisticated bridezilla said...

owh my. ai pon sukak bangat dengan yang ini. siap mintak tolong bestie utk jahitkan hehe. ahaaa juntai2 tu yu kene pasang sendiri. nampak classy ek?

NahWaL said...

nice! haritu nampak kat ssf. gi beli. hehe.

hidden.wing said...

cik belle!

dtg gath tak?
insyaAllah ada good news psl dulang ni utk awak :)

YOU CAN CALL ME : Miss X said...

i have that!!! warna putih. jurai2 warna crystal clear... sewa utk bloggers i kasik RM15 jek per dulang. untuk bukan bloggers RM20. huhuhu ade 9 dulang.

Cik Belle said...

anak_sateria: thanks for the info dear! jalan2 ke ssf la lpas ni. hehe

faz: yang manik kristal tu eyh? hihi. thanks dear.

ellfazira©: ell,tuhla kan, tengok macam senang aje nak pasang.. hihi..

intan: kat Lovely Lace eyh? tihihi.. nanti nak g tengok harga die ler.. hihi.

lynda: haa kan.. nampak classy bangat. hihi.. bagusnyer kawan u.. baik betul, tolong jahitkan lagi haa.. untung u ade kawan camtu. eheh.

NahWaL: o really? nanti boleh p jejalan.. hihi. knapela shah alam xde ssf. jauh betul nak ke kl tuh. sigh.

hidden.wing: o eyh? alaa... ada test la that day.. tak sure sempat ke x. sigh..

Miss X: oh my. im excited sudah. huhu. nanti i email u k. =)

NahWaL said...

sampai ai tak tau SSF tu apa dulu. HA HA HA HA HA HA

Leonora Halim said...

ya btul kata ramai... SSF ada byk... byk warna dan bentuk... DIY sajer... beli tuh.. pastu glue gun jangan lupa! :)

Cik Belle said...

NahWaL: bukan u sorang, i pon taktau dulu ssf kat mana. hihi. amboi, gelak besar eyh die.. hehe

Leonora Halim: hehe. ramai yang cakap ssf ade, so kene pergi lah ni. hehe

Dita Lolita said...

saya pun ske sangat!!

MiMi & JuJu said...

awesome blog!!

Cik Belle said...

Dita Lolita: geng la kite. hihi. high five!

MiMi & JuJu: owh, so sweet of u. thank u for dropping by. hihi

Que Ariffin said...

i know where to get
and the price!
yeayyy!
hehehehe
msg dkt inbox i..

www.facebook.com/queariffin

ezzu said...

cik belle!!!
i pon suka dulang tu....ngeee....=)

Cik Belle said...

Que Ariffin: okies! hehe

ezzu: kan... ade jumpa tak? hehe

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014