Thursday, March 18, 2010

Let's talk about...

WEDDING!!!!!



Here are the details:

Venue: Daisy Hall, THE ZON ALL SUITES RESIDENCES
Date: 27th March 2010
Time: 2pm-6pm
Price: RM25nett
Person-in-charge: Diah, Amy, Anil, Ann, Dytia, and Cik Abby.

I bet, this will be super fun!!!!
Cepat register your name kat Diah sekarang juga!

More info, please click here and here.

InsyaAllah, I will be there too kalau sempat. Sebab, I ada Test II pagi tu. Kalau bernasib baik lecturer postpone my class, I akan berada di sana juga!! Doakan kelas I cancel petang tu. Tihihi.

Apa lagi, cepat emel diah to RSVP sekarang juga: malaygirl83@gmail.com




6 comments:

hana yoriee said...

huhu..saya ada seminar kat crowne pg itu n kena rush pegi keramat for kenduri...uwaaaa..nak sgt pegi!!tak dpt jmp b2b sume.. :'(

Yanie said...

That day ada hal... Juga tak dapat pergi :( :( Sedeynya

Nurulhuda|Adlie said...

haha i pon tak dapat, but belle, i tunggu u masa wedding ina okay, mahu ketemu sama kamu, hers is coming so soooon kan, gila dah dekat, so happy for her, sebab dia kawin dulu, makanya semua procedure imam imam area ni i mintak je dari dia, haha =)

dialicious said...

ala..hopefully we all cud meet up
but thanx for the promo n support

.:ANN512:. said...

cik belle!~

thanks sebab promo :) hope to c u on tat day..boley kite bergossip :)

Cik Belle said...

hana yoriee: alahai.. sedihnyer.. hmm. takpe, kite tunggu hapdet dari mereka semua ye. =)

Yanie: ala..sedey jugak.. sobs.

Huda:mestilah, kite metemu ye nanti. hihi. harus gossip ttg preparations. tihihi. urs pon da nak dekat.. hihi.

dialicious: insyaAllah, kalau sempat i lari pergi sane. hehe

ann: sure! insyaAllah, ill be there kalau sempat. hihi. segan pulak. hihi

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014