Wednesday, March 24, 2010

Anugerah Terhormat

Comel la kamu semua... Hihi. Rasa diri ini begitu berharga. Cheyh, takde pasal. Anyway, a big Thank You to Xora, Faradiba, , Mazni Puteri, zLa dan Iqa!!! Sebab mereka menganugerahkan award ini kepada saya!! Teruja betul saya... Hihi. Jom tengok award apakah itu...:

.
.
.
.
.
.
.
.


Cheyh, saja nak suruh korang scroll lebih. Notty cik belle ni eyh. Haish. Tihihi.



According to them, I have to pass this award to other 20 bloggers yang lain yang mana I rasa mereka punya blog yang menarik, penuh info, atau apa sahaja sebabnya. 20 orang je? Ala.. kenapa tidak kepada semua pembaca tegar blog saya? Follower pon lebih dari 20 orang kan? This is hard to choose. Takpe, kita cuba ok. =) Saya nak kasi pada yang belum dapat award ni yer. Jadi, kita boleh sama-sama kongsi excitement rasa diri ini dihargai! Tihihi.



♥LAYLA RAHMAN ♥
ReLyZa
w.a.n.n.o.r.f.a.d.z.l.i.n.a
Durruz


ShalinzZ85
bitsANDpieces



faratul
lynda
ElyaElmo
cik yaya





Fuhh, akhirnya dapat jugak tag 20 bloggers. Harap korang sudilah terima yer. Hihi. Selamat berblogging! Rajen-rajen tulis blog yer. Hihi


8 comments:

♥LAYLA RAHMAN ♥ said...

sy berbesar hati menerimanya.hihihi =)

ezzu said...

saya juga begitu....hihi....tengkiu cik belle...=)

sophisticated bridezilla said...

thanks babe.dpt lg award. ecece =p

sk said...

tengkiu2!!

hana yoriee said...

hihi..blush blush..(oppss..poyo plak)..Thanks Cik Belle for this Award..mmmuuaahhxxx..

ElyaElmo said...

alamakk..cik bell!!!tak perasann...dpt award dr cik bell gakk.....thankssss tauuu :D

Nurulhuda|Adlie said...

maceeeehhhhhhhh belle! =) mana pulak aku nak cari 20 blogger lak, haha..

Zainur said...

thanx belle... :)

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014