Monday, March 15, 2010

Promo: Rumah Kebaya

Saje nak tolong promo tentang Rumah Kebaya. Rumah Kebaya sekarang sedang adakan promosi untuk 5 hari sahaja! 5 hari je tau, bukan 5 minggu atau 5 bulan. Bukan! Dari 15Mac2010 - 20Mac2010. Mari tengok iklan dari Rumah Kebaya:


Menawarkan harga paling rendah starting from RM450 untuk sepasang lelaki dan perempuan. Hui, berbaloi. Jadi, apa lagi, sila buat appointment sekarang. Limited to 10 orang terawal sahaja.

Ada T&C. Click here: Rumah Kebaya

Sesiapa rasa memang berminat dengan baju dari Rumah Kebaya, sila lah buat appoinment. Hihi. My fav dari Rumah Kebaya:

Baju Anil. Hihi.



7 comments:

fikaryna said...

anil 2 yg mmg cantik..pakai pulak baju dari umah kebaya..lagi tambah cun..huhu..

sophisticated bridezilla said...

baju anil mmg cantek. sy pon sukak bangat. erk, for 1st ten je? each day or for 5days? hahaha kompem ai no 88 hehe (=

NahWaL said...

pergi pergi. taun lepas ai pergi promotion dia, pastu ai pk tak habis. sudahnya ai end up tukar choice. so burn la 30%, tak valid dah hahahha. nyesal gile. 500 banyak tuu

Cik Belle said...

fikaryna: haa kan.. anil tuh da sedia cantek. hehehe.

lynda: for 5days ni je. kire sampai hari jumaat ni jekla. hihi. nombor ong tuh orang kata, sebab involve 8. hehe.

nahwal: huish, 500 burn camtuh je? gilo la. bek amek selai buat outdoor photoshoot ke. hihi. lenkali kene tetap kan hati dulu nahwal. tihihi

NahWaL said...

i pergi ngan parents. parents suke terus book. tapi balik tunang tak suke. apa nak buat, tunang jauh. so jaga ati tunang terpaksa tukar. muahahaha

sophisticated bridezilla said...

sy pon mcm nawal - eh, aku nak jugak leh nawal? hehe betul lah. ai pon tak berani p sesorang, kene dapat kate putus tunang gak hehe sbb kene gune duet die gak *wink*

Cik Belle said...

NahWaL: hihi. tuhla, susah kan kalau tunang ada jauh2 ni..

Lynda: sbb gune duet die, kenelah sepakat dengan die..kan. hihi.

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014