Friday, April 8, 2011

Videographer Kasi Harga PROMO


Siapa yang tak kenal Rashdi Amin?
Ok, Peveyhack.

He first private message me.
Let me know about his current project.

No, no, his not quiting his job as a full-time professional photographer.
Tapi, sekarang ni dah ada team untuk videographer, you all!
Sesuatu yang perlu dibanggakan!!!

Dan..... yang paling terujaaaaaaaaaa...

ialah

HARGA PROMO yang ditawarkannnnnn...

Seriously, untuk job pertama kali, hasil yang terhasil amat boleh dibanggakannnn
Kalau your wedding 3, 4, 5 bulan akan datang, Im so sure, the video gonna be superb!
Ini first video pun dah setaraf macam orang lama, huiii

Tak percaya, watch this video:


Well, here is from my point of view:

A bonus, sebab Abg Rashdi ialah seorang professional photographer
So, a professional photographer tahu apa yang penting untuk di capture
A bonus point there

Lagi, because he is a professional photographer
Abg Rashdi tahu angle mana yang sesuai untuk capture seorang pengantin
Penting, angle!
Another one point there

Editting, of course ini dihujung jari sahaja

Another bonus, creative!
Kan ke photographer selalu menghasilkan gambar yang creative?
So, a bonus there!

Jika I tak punya videographer sebab kekangan budget, for sure I akan hire his team!
Definitely!
Sebab apa?

Harga yang ditawarkan, Im sure, berbaloi orang kata

If anyone yang berminat nak tahu lebih lanjut, private message Abg Rashdi here:


Tanya, harga promo untuk videographer berapa ye.
Penting untuk quote: Harga promo!
Sebabnya, I takut andai die kasi harga tak promo pulak.
Hehehe..

Well, this is a really good bargain!
Cepat place booking before your hot date been taken!

Serius, murah.

Sharing is sexayyy

Dan share pasal promo - promo nih kan kesukaan saya!
Hihihi







12 comments:

lovelyadibah said...

Suka abg rashdi. Gmbr dier best!orgnyer pun baik hati:)one of my favourite.ms tgk video 2 like 'hebat gler,dh mcm cst wt:)' sonok2:)

Cik Belle said...

lovelyadibah: hehee.. kan..

LisaLisut said...

perghhhh cool gile.mcm manggis,cst pnye.

Cik Belle said...

LisaLisut: lisa, if u belum booked videographer, might consider his team yo! hehee..

anaztasias nora aira said...

cik belle...doakan ia berjalan dengan baik masa majlis nikah saya nanti ehehehe...btw en.Rashdi baik !! dah try pujuk untuk 2 event tp dia lg senang 1 event agar tak bertembong :) weeeeeeeeee sgt suka :)

Cik Belle said...

anaztasias nora aira: nora! ambil peveyhack ke? huish. bestnyaaaa!

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

ok fine.. saya takde FB. hehehe. lagu dalam video tu best. dan video pun WOW!!

poyaty said...

owhh, betulkah dlm budget lagi? perlukan videorafer for resepsi neh. tq cik belle

Nurul Farhanah~ said...

huu..mcm berminat je...tp tkt mahal..tp majlis lambt lgik

Emma said...

ye lar..mcm cst kan. nk pm la abg rashdi nie, even majlis lambat lg..uhuhu! tq kongsi info ye cik belle..:)

cheQmOomOo said...

murah ke??heheh

yours truely of LoveFaithBelieve said...

serius u sgt happy.. and im happy for u too..

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014