Wednesday, April 27, 2011

1 month 1 week


1 month 1 week

Wheeeeee!
Remember, niat I hanya satu?
Nak kahwin dengan teruna pujaan hati je.
Itu sahaja.

That's why kot, saya nampak begitu relax.
Hihihi.
Kelam kabut memang kelam kabut, tapi, ntah, saya ingatkan diri saya sendiri,
"Moga selamat majlis akad nikah nanti"
"Moga perkahwinan diberkati dan diredhai"
Itu sahaja.

Majlis bukan untuk ditunjuk-tunjuk.
Majlis adalah untuk merai tetamu yang datang doakan kami.

Majlis tak mewah, sebab bukan permintaan hati.
Cukuplah andai majlis berjalan lancar dan dipermudahkan semuanya.
Majlis meriah, tetamu senang hati sebab perut kenyang, makanan sedap.

Jemput datang, ye?
Walaupun majlis tak grand, sederhana sahaja, janganlah tak datang, ye?
Remember, saya anak orang biasa sahaja.

Apa yang ada, itu sahajalah yang saya mampu adakan.
Janganlah mengharapkan majlis saya punya pelamin lagak NGI, kek perkahwinan 5 tingkat tingginya, hadiah buat tetamu dari kategori mewah, jangan ye.
Kerana itu memang tak akan jadi kenyataan.
Hihihi

1 month 1 week

Saya cuma mahu cantikkan diri
Untuk suami saya nanti
Hihihi

Relaxing hair treatment - so that suami sentuh rambut terus tergoda. Awww
Full body treatment - so that suami sentuh kulit terus tergoda. Hehee
Manicure and Pedicure - bila suami belai jari tangan terus tergoda. Hehehe
Waxing - suami akan turn off kalau armpit dan kaki penuh bulu. Eww.
Basic facial treatment - bila suami pandang terus rasa tak jemu jemu nak pandang. hehehe

Saya cuma mahukan yang terbaik buat suami
Eceyhcheychey

Hihihihihi

Selebihnya, nak saya sambung lepas majlis nikah?
Hahahahahaha.

Noti-lah. Eiii!



15 comments:

Fariza said...

wow. paling suka yg bab cantikkan diri tu. hik3. untuk husband tercinta juga kan. *.*

he3. relax. hati berdebar2.
insyaAllah semua ok.
:)

tiramisu said...

waahhhhh... dup dap dup dap...
semoge semuanye b'jalan lancar ye... tamo tension2 tau, relax je... yg bsr2 sume dah setel awal2 kan... =)

masmOna said...

noti ye =p
sabar kak atia hehehe

gud luck! mas doakan yg terbaik buat akak dan keluarga =)

♥♥ eija ♥♥ said...

hehe...

sama laa kita 1 month 1 day more to go...

bila pikir memang tak tentu hala...
cuma tak nak pikir jer...

miss puteri said...

hehe.comel!! noti takpe bile dah kawen bila ngn suami.hehe.hiks.. takecare dear!

nida razak said...

da xlama lg..snoknya dia.. =) smoga semuanya lancar...=)

amElyn said...

HAHAHAHA. abeh lah cik abang kena goda malam pertama nanti!!!! cair kat situ gak dia! =D

wande-ful said...

setuju sgt ngn cik atia ;)

yg penting kehidupan lepas kawin kan?
I learn a lot from this post.

TQ dear ;)

semoga happy always ngn tunang tersayang...~

btw, sorry to hear what happened in your last post. I think masa i tunang dolu2 pon ade diuji ngn kete rosak etc. i understand what it feels kena kuarkan duit ribu riban time2 kita perlukan duit sgt sgt kan. tapi...pasti ada hikmahnya nnt. ;)

PuteriGunungTahan said...

sama la kita...1 month 1 week..smoge majlis kita berjalan dengan lancar dan baik baik sahaja..dan semua orang bergembira di hari tersebut...amin....jemput datang smua..

Maneesa said...

1 month to go!! i plak sabar :)
enjoy this 1 month and bykkkan happy tots and senyum selalu..tips org dolu2 nk seri pengantin :D

veesakura said...

wow!! pasti hubby terus tak nak lepas tangan u nanti. hehe. gudluck dear!

cik senah said...

All da best dan selamat mencantikkan diri buat bakal suamii.. :)

cheQmOomOo said...

jom spa :))

kaklong said...

heheh...sangat best awak nyer listing ni...GREAT dear..gud luck

Anonymous said...

babe..
base on my experience jangan buff kuku before wedding sbb nanti time inai dia tak lekat..seriously.. thanks

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014