Friday, April 15, 2011

Raya tahun ni, warna tema apa?


Bila terfikir tentang warna tema baju raya tahun ini untuk 'my family', tiba-tiba rasa over pulak!

'My family' merangkap saya dan hubster.
Hehehehe.

Ow gosh.
Tahun ni beraya sebagai isteri.
Bersama suami.
Di rumah mana?
Ok, kita tak tau lagi.

Mesti tunang I fikir, I ni over tau.
Hahaha




15 comments:

yours truely of LoveFaithBelieve said...

hi belle..

hav to decide sekarang kn!! nnt takde orang nk tailor baju.. hahaa.. unless, buy ready made.. =)

didieadila said...

haha..haha..dd dah decide pon warna apa n raya kat umah mana..lagi over kan..hikhikhik..

Cik Belle said...

Aiza: kannnn... it yang i fikirkan tau! nanti nak jahit dengan siapa, semua dah full.. huhu..

didieadila: hoho. lagi over nieh! haha..

lovelyadibah said...

hehe..over tau!

Cik Belle said...

dba: hahaaaa! memang kannnn

Wan Adawiyah said...

belle, xpayah pening2 pkai baju nikah @ kawin u ajer pasti vogue!!!! hahaha

LisaLisut said...

tak overrr okk. kite kene sntiasa pk maju ke hadapan.hahaha.cpt pk cik belle.nt tailor dh tak nk amik.haha. best la u raya tahn ni 1st day dpt salam suami.hehe.

takpelah. i pn kawin mgu raya.haha.smpt lagi nak raya2 1st time dgn bakal suami.wakakakaka.

nak bg cik bell teruja lg lah - i dh anta kain bj raya kt tailor yawwwww ;p

mizzura said...

hehehehe...

warna oren lembut :-)

fati said...

same goes to me.. raya pertama sebagai isteri... wah!

atia, p diskas awal-awal.. mcm fati suami da bgtau awal-awal masa btunang artu.. 1st raya kena balik kg dia.. sob sob sob... get ready nak sedih mjelang raya nanti.. sure catat kat blog punya hahahahhh!!!

tema raya, kami gunapakai baju masa nikah :)

Syima Syaz said...

1st nite, mula2 sekali kena 1,2, som... pastu kalau kalah buat2 jual mahal.mesti dia bagi cik belle beraya rumah cik belle... try buat.hahahahahaha....

Q said...

I dah ader pon baju raya untuk 'my family' raya haji...raya haji jer kot...ahhaha tapi sebab first time nanti sebagai husband and wife, so excited!!!:p

Dieba said...

hurmm dah kawin pun masih tcari2 tema my famili.. pening, i nak pink.. tp hsbend xsuke pink. so dah kebuntuan di situ.. :((

mamaleen said...

nak warna pink.. sempena ranea nak sambut rayanya yg pertama.. huhu.. abah dia tak bleh kata apa.. girl power!!

hana yoriee said...

okeyh..hana ngan hubster hana dah pun pikirkan perkara ini..hahaha..susah2 pakai aje baju nikah atia =p

umairah said...

cik belle, sy n bkl husband pn dh fikir psl raya.. raya 1st,kt rmh family bkl hsbnd n at the same day, ptg tu insyaAllah blk kl coz the next day kami akn balik sabah.. tiket flight dh beli! x sbr nk raya lg byk dr x sbr nk kwen.. haha.. leh x cmtu? ;)

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014