Thursday, April 21, 2011

To settle by this week...


I punya Bos yang faham tentang diri ini.
Dan kerana itu, Bos i hantar i attend mesyuarat di kementerian.
Suka la kan sebab boleh balik rumah. Haha
Siap extend cuti lagi. Haha

Dan kesempatan pulang ke rumah, nak selesaikan beberapa perkara:

Tampal sticker pada doorgift
Nasib I punya mama yang super excited towards my wedding day. Hehe.
Ada 10 kotak besar, 5 kotak dah setel ditampal stickernya.
So, misi bersama adalah nak setelkan tampal sticker untuk baki 5 kotak besar itu.

Discuss on nikah dais
Nasib my nikah decorator free pada hari Jumaat
Dia dah siapkan beberapa sketches
So, i akan pilih mana yang i berkenan
The rest, kite tgk time hari nikah tu

Stage mini dais untuk nikah
I ni memang gedik
Nak ada stage juge time I duduk perhati dari jauh saat lafaz nikah dilafazkan
Feeling puteri gitu
Aww! haha
So, nak mecari la stage nya
Else, I tanya pada decorator aje

Rumah persinggahan keluarga lelaki
Number dah collect
Nak call, nak tengok rumah
Then, pay deposit

Kasut reception
Tempah online
Risiko tinggi, i know
But what to do
I need 4" - 5" high heels
Susah woo nak cari...
Isk, redha
So, nak cari design memikat hati
A simple one will do
Duduk bawah kain aje pun Heh
Takde masa dah nak berlaku cerewet!

Kids Favor
Gila kan, sebulan lagi nak kawen, favor untuk kids tak siap sedia lagi
Haha
Dah tau apa nak beli
To place order
Sedang berbalas email
Sticker to order

Apa lagi ni tak setel?

Tetiba blank
Sigh



36 hari sebelum lafaz itu




12 comments:

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

SU PUN BANYAK TAK SETTLE LAGI..ADUH..

yours truely of LoveFaithBelieve said...

u go girl.. really organized!! like it.. =)

Cik Belle said...

MIZZ SUE: sue, all the best untuk sue juge ye. =)

aiza: not really organized babe! huhuhu.

LisaLisut said...

cik belle.u masih kelihatan cool.hehe.kawan i lg 2weeks,semua dh book,tgl tgu hari je.tp masih rmbg mata nak itu nak ini.sabo je.i yg risau nengoknye.haha

lovelyadibah said...

gudluck!!!dba doa semua dipermudahkan!!:)

cikFM said...

comel cik belle dok kat atas stage mase nikah nnt kan. xpe pun nak feeling cam puteri.. once in a life pun kan.. hehe

cheQmOomOo said...

org pun nk dok centu..tp family xagree T_T

nizabeba said...

good luck dear! looking forward ur wedding! =)

Reen Tart Nenas said...

cik belle, i wish u all the best dear. may everything goes as ur plan :)

Cik Belle said...

LisaLisut: huhu.. pantas betul! i ni buat-buat relax jee.. hehee..

lovelyadibah: amin.. thanks diba! =)

cikFM: hoho.. tu la pasal.. hehee..once in a lifetime.. tihihi

cheQmOomOo: aloaloloo.. pujuk la family.. pujuk lagi! hehe

nizabeba: thanks babe! =) tunggu kad jemputan ya! hehe

Reen Tart Nenas: thanks reen! jemput datang kenduri saya, ya. =)

cheQmOomOo said...

xde bekap so kompem xberjaya

Whimsical Ardelia said...

Cik Belle. If you're still lookin for lollipops, ni ada website i baru jumpe! Selamat ye!! Weeeeeeee!

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014