Saturday, April 2, 2011

Cik Belle yang perasan


Now I know, my blog is truly inspired!
Cheyh, ayat perasan tak boleh bla, kan?
Hehehhehehe.
Perasan sungguh I nih!

Remember this post?


Diaplikasikan di sini:



Hehehehehehe
I'm glad that at least, I'm sharing something useful here.
=)

Bukankah blog ini diwujudkan untuk berkongsi idea?
Bukan kerana nama.
Bukan kerana kumpul followers ter-ramai.
Bukan untuk mendapat hit paling tinggi, dan akaun nuffnang penuh.
Bukan untuk bermegah.
Bukan kerana nak berlagak konon cool, 'Ye, I cool sangat, sebab I 'm a wedding blogger'
Bukan!

Tapi, it's all about sharing!
It's all about my journey towards my wedding day.
Coretan. Kenangan. Memori.

Sexy, bukan?
Heh

Dah, sudah dah merapu.


Banyak lagi idea I nak share.
Banyak sangat!

Masa tidak mengizinkan.
Sigh. Nak curi masa di ofis pun takut! Hihi.
Kadang, sanggup tak pergi lunch semata nak update blog.
Terharu tak, terharu tak?

Hihi.




15 comments:

Cik Azizah said...

terharu sis...

btwy jijah suka persiapan sis menuju wedding..secara tak langsung boleh membuka idea jijah apabila nak kahwin nanti :)

i like u sis :)

~~Miss iLa~~ said...

waaaahhh...terharunye i...
hahhahha... cantik la!!!!;)

Yanie said...

bagus cik belle. bantu membantu sesama kita untuk berkahwin. Banyak pahala dan kebaikkannya cik belle... TQ Tag tu sweet sangat!! suka!

Qaseh said...

Yup...
Blog cik belle mmg truly inspired me...
ideas mmg sexxayy!! :p
me likey...

http://blogqasehkita.blogspot.com

lovelyadibah said...

hehehe:)boleh jd yb atia nie..ekekeke~

Cik Belle said...

Cik Azizah: =) hehe, thanks jijah!

~~Miss iLa~~: comel kan? hee

Yanie: betul tu yanie, niatnya nak bantu b2b. hehee

Qaseh: huhu.. thanks Qaseh. =)

lovelyadibah: hohoho.. undilah cik belle. hahaa.

~ NANA ~ said...

blog ni byk yg 'terkena' if nak search psl wedding...hihik

hana yoriee said...

saya sokong semua kata2 yang berhormat. hehehe..=)

sharing is soooo sexy!

si kecil said...

weh..ko patut printscreen banner blog aku. kan aku amik drp ko jugak gamba bunga2 love tu. hehe.. ye ye ko sgt inspiring~ hehehe..

amElyn said...

atia memang baik hati..
sayang atia since kejadian crystal hand bouquet.
awwwwww. eklas ni. tak tipu! =)))

Adawiyah A.Halim said...

terharu la..dahsyat la cik belle ni..cik belle penyebab sy wat blog tau =)
thanks sgt2 k...

:: LOVE RING :: said...

cik belle u punya blog mmg best, harap2 u terus berblog lepas wedding ni, xmau private2 tau

LisaLisut said...

i sudi pinjamkan masa freeeeeee i yg amat2 kt ofis ni pd u cik belle.supaya u bole update blog selalu.ngahahha

cheQmOomOo said...

gigih :D

Anonymous said...

i copy u punye design.. hee...

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014