Thursday, April 7, 2011

Fitting!


Owh, I tak up entry lagi tentang first fitting di Rumah Kebaya Malaysia.

Alhamdulillah, everything went well.
Cuma, I ni berisi sikit, so have to slim down lagikk!
Hihihi.

Nak cantik dalam gambar kan, kan, kan?
Haruslah! Hihihi

I love the dress!
Thank you to Rumah Kebaya Malaysia.
For making beautiful dress!
Wait until I show u the dress.
Hihihi

The dress is in white and gold colour.
Combination of white lace and yellow-gold songket.

And my visit ke Rumah Kebaya Malaysia, they told me that they just stock in new Wedding Kebaya!
Simply beautiful!
Have a visit, peeps.

Take a look.
Choose your fav.
Ask the price.
Nego the price.

Penting before u go there, make sure u dah tau colour tema u and what colour u want to wear on ur wedding. Sebab kat RKM, banyak sangat baju best.....!!!

So, senang kalau dah datang RKM, u dah tau warna pilihan u, and u just flip baju colour tema u je. Jimat masa. Ample time to discuss. Ehem, cukup masa untuk nego lagik! Hihihi.

If u jadi rambang mata, tak tau mana nak pilih, choose white.
Hihihi.

Putih ialah warna selamat.
Always IN.

Tu aje. Hihi.

Saya doakan yang baik-baik aje untuk kamu ye.
=)


10 comments:

cheQmOomOo said...

mahal x? soklan berani mati :p

Cik Belle said...

cheQmOomOo: disponsor sepenuhnya. ngee.

cheQmOomOo said...

yeke T_T
*anyone???* hehehe

hana yoriee said...

atia!! syoknya disponsor!! jeles..hahaha..up teaser sikit..

Cik Belle said...

hana yoriee: nanti kite tunjuk dalam camera okeh. ehehee

miss puteri said...

hehe! macam tau je yang mana baju atia!hehe.. tak sbr nk tgok di hari majlis nye...!

hana yoriee said...

yeesssss!! nnt jmp hana nak tgk tau! hehe..=)

Cik Belle said...

miss puteri: ehem, dah menjengah ke rumah kebaya malaysia ke? hahaa.. mestilah dah bocor rahsiaaa. huhu

hana yoriee: okeh hana! hehee

AyureQ said...

auw~ suka rumah kebaya! i know u will look gorgeous on ur big day :)

Cik Belle said...

AyureQ: =) Amin..

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014