Friday, April 29, 2011

Jumaat yang kelam kabut


Pagi-pagi dah bangun.
Selesaikan kerja kahwin.

Less than a month, sibuknya!
Serius rasa nak cuti sebulan aje!
...............................

Pagi-pagi dah pergi bank.
Bosan betul menunggu.
Ingat orang semua dah balik kampung bercuti.
Rupanya silap besar.

Sejam lebih menunggu.
GRRRR

Ketar lutut-lutut bawak cash dalam tangan.
Dah macam orang apa aje, kejap kejap toleh belakang, kejap kejap toleh kiri, kejap kejap toleh kanan.
Sampai destinasi bank seterusnya kena amek number lagi.
GRRRRR

Sabar sabar sabar

Dan kerana ini, saya terlepas shoot bersama Rumah Kebaya Malaysia.

Sobs sobs sobs

Dan, nak korek tentang cabang baru business RKM pun tak kesampaian..
Hurm.

Hari ni lah nak kena bayar duit dewan
Kang tak pasal-pasal PIC cancel dewan I, haru tak?

Hari ni lah nak setelkan layout dewan

Hari ni lah nak pergi pos kain untuk pengapit
Kesian pengapit I, lambat terima kain
Banyak benar masalah yang tiba

Hari ni lah nak pergi beli setem
Beratur lagi, haru sungguh

Hari ni lah nak kena setelkan balance payment untuk wedding card
Nasib vendor kad kahwin baik hati
Nanti i update pasal ni ya

Hari ni lah nak pergi check rumah kat Putrajaya
Tapi tak kesampaian juga
Dan dengarlah bebelan mama nanti
Sighhh

Hari ni lah nak setelkan barang hantaran.
Harap ketemu semuanya.

Dah tak larat dah ni...


Breath in breath out breath in breath out
FUH!





5 comments:

Cik Lijah - BuKan PuTerI CinDeReLla said...

hi3....mcm2 hal nikah kahwin kan....tarik nafas...kuar nafas....

gudluck dear...!! wish u oll the besh...!!

~~Miss iLa~~ said...

Chaiyok!!!!!!!!!!!;)

kaklong said...

hope everything ok dear..i try hari2 nak baca n nk tahu pkembangan u hal2 b2b nie..

Jaja Khalida said...

bznye dieeee...hihihihi....
hope semuanye berjalan lancar.. :D

fitria said...

peh.. i boleh bayangkan betapa penatnye nanti.. sume nak kene uruskan kan.. semoga tabah ye.. good luck dear.. :)

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014