Wednesday, January 19, 2011

Selain platform putih untuk letak hantaran...

Previously, I ada update tentang platform untuk letak dulang hantaran.
Refer to this post: Mimpi di siang hari

Blogwalking jengok sana jengok sini, I jumpa ni:

Credit to: Arjuna Cipta

Tihihi.
Instead of using that white platform, kita letak atas 'bongkah-segiempat-ukir-ukir' tu.
Duh. Apa kita nak panggil eyh?
Heh.

Closed-up:

Credit to: Arjuna Cipta

Mana pulak nak cari mende-alah ni.
Hehee.

Selain di atas:

Credit to: De Classaflora

Simple. Boleh tempah dengan tukang kayu je. Hihi.
Kalau la boleh kann..

Ke ada yang jumpa kat mana-mana kedai hantaran?
Share please. =)
Email I kalau malu k. Hihi.

I ada tanya sorang vendor ni, sepasang dia charge RM100.
$$$$$$$$

I cari bongkah alternative kat SSF aje la.
Orang Penang, siapa nak bawak I jalan pergi SSF ni?
Huhuhuhu.



13 comments:

miey anna said...

nice idea =))

lovelyadibah said...

Whoa..mmg nmpk class letak bongkah2 itu:)

eh belle org penang rupanyer:)

xoxoxoxo

:)

aini said...

memang super chantek... =)

miss Z said...

menarik2. hehe =)

eka said...

atia, ni just pendapat i ya.
y not beli pasu bunga yg besar?? gunakan dgn cara terbalikkan dia, spray with watever color u want. pastu pasu2 tu sume blh guna semula. :)

Aya said...

nampak exclusive gler letak hantaran camtue

Mawar misswateva said...

instead of platform putih, bongkah putih and black box tu, klu letak atas transparent glass empat segi pn cantik.=)

dyn said...

cik belle nak dtg penang ke?

♥ hazlynda kushairi ♥ said...

babe, aku suke idea bongkah hitam tu. amek white, lagi WOW clean :D

mase aku nikah, atas meja n skirting je HAHAHA :D

hana yoriee said...

hana penah nampak ainey @ ninie pakai platform mcm ni masa majlis dia. cube tgk sini..

http://niniezainal.blogspot.com/2011/01/010111-reception.html

cube tgk kat pic hntrn..ada guna platform jugak.. =) boleh ler tny dia kot dia tau katne nk dpt benda tu..

harzharun said...

cari mek cari..sempat lg tuh!

PurPLe LaDy AiFA said...

jom g SSF kt butterworth.. i suke aje g tpt2 brg kawen.. hehe

tp cik belle, kt utara ni kan, AtuZ lebih murahhh dr SSF. try la ke sana..

cheQmOomOo said...

mcm nk wat gk la..cam cun jek

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014