Sunday, January 30, 2011

Favors for kids

I was thinking, favors for kids nanti nak kasi chocolates je.

Pening bila nak pack macam mana.
So jumpa je pic, saved.



Letak chocolates ikut warna tema.
Chomel ok.

Satu hal pulak nak pergi survey chocolate ikut warna tema.
Adui, kemalasan melanda.



11 comments:

Khumaera Ismail said...

alaa..tkkn utk bdk2 je kot =)

lovelyadibah said...

chocolate nk survey online k nk g tmpt2 nyer??kalo online byk je yang best kot..tgk la nk amik dari area mana senang..huu~..

Cik Belle said...

Khumaera Ismail: salam dengan pengantin. nanti pengantin kasi. hehe.. =)

lovelyadibah: babe, kat mana online shop tuh? hehe. suke!! nanti review dlm blog u k. =)

~ NANA ~ said...

ok gak idea tu...budak2 xyah bagi bekas yg cantik2 coz nnti dia buang je...kekekeke~ **kedekut**

nizabeba said...

same la..plan nk bg choc/candies kat budak2..tu yg terbaik tok dorg..haha

cikFM said...

btl3.. budak2 suke gule2nye je.. bekasnye nnt kompem die buang.. budak2 kecik tak pndai hargai sgt mcm org besar.. =)

LittleSunshine said...

budak2 liza nk bg lolipop jer..ahaks..if yg mcm ni utk kanak2 vvip jer..pengantin budget..he3

ElyaElmo said...

mek last week lepas wedding an, aku ingat nk gi terjah kilang cadeburry kat shah alam..huhu..(boleh gi terjah ke yeh?)
aku pun tgh kepeningan nk bg ape untuk budak2..

Renee Meow said...

cute..! :)

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

Anonymous said...

kalau nak same color, carik vendor yg rajin wat candy buffet tu, diaorg bole team-up candies based on ur theme color. Pastu, alang2 tu kan... wat personalized packaging,ribbon or tag sekali.. musti comel! happy hunting! :)

lovelyadibah said...

xtau la ko prsn ke x belle..hehe~..tp ada dh wt entry pasal coklat nie:)

http://sweetcandyme.blogspot.com/2011/01/chocolate-as-favor.html

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014