Sunday, January 23, 2011

Update Majlis Bertandang: of Theme Colour


Update belah bertandang sikit.
Ngee.

Semuanya tunang yang uruskan.
Saya tak sentuh langsung perihal bertandang.
Cuma ingatkan dan beritahu apa yang perlu dia buat.

"Sayang, u kena pick theme colour untuk majlis bertandang"

So, he picked this colour:

Muahahaha.
Light blue and white.
SHUKEEEEE!!!

Dulu, saya nak colour ni untuk majlis nikah.
Tapi, apakan daya, kita cuma mampu merancang.
Dia pilih kain warna grey untuk nikah nanti.
Terlenyap sudah impian tiffany blue and white untuk majlis nikah.

" I nak pakai 2 piece, letak bunga biru kat poket nanti "

"So, we're going to have a garden wedding macam tuh la eyh? "

"Yela, kot"

Ahahahhaha.

"Ok, I nak pakai 1 piece dress "
Hihihi.

" Nanti family I pakai biru la kan? "

"Up to u, my family pakai soft yellow la kot"

Semuanya tentang angan-angan.
Kita tunggu 5 Jun 2011
Tihihi.


14 comments:

Rilla said...

Suka sangat colour combo nih since Rilla memang suka warna biru. Jarang orang buat kaler ni.

LisaLisut said...

yey! date cik belle dh nk dkt.i always love soft blueeeeeeeeeeeeeeee

ElyaElmo said...

yeahhhhhhhhhhhhhhhh!! blue sgt in kan!tk sabar aku nk update psl theme kalerrrr kiterang jugakkk...hahaha...
agak2 nk rahsiakan dulu ok haa..tapi tak tahan laa nk rahsia rahsia ni..haha

Syima Syaz said...

kita rasa macam nak tukar je theme color je...hhmmmmm

Lyana MK said...

kaler2 lembut yg super cun!!!

=MissRynn= said...

cantiknya kaler ni...
sy sdg mencr theme gak ni

si kecil said...

ya Allah, atia!!! sama sebijik dgn majlis bertandang aku!! theme saja terbalik. kita sgt sama taste ni. hahahaha..since the beginning.

lemonade said...

tiffany blue sgt cantik. :))

Meey@ said...

pilihan warna yg bijak!!i sukaaaaaa~~=P

cheQmOomOo said...

suke kaler tu jgk :)

nizabeba said...

i pon x sabar tggu 5 jun atia..hehe..
nice color babe!

cikFM said...

suke jugak kale nih.. skang still dlm dilema nk pilih kale ape.. huhu

Cik Belle said...

Rilla: =) i pun suka sangat! hihi..

LisaLisut: babe, should i jpin u Yeay jugak?? hehee. *tatutt*

ElyaElmo: toksah rahsia-rahsia. geletis. hahahaha. share ngan aku sorang mek! hehee

Syima Syaz: nak tukar colour apa pulak syima? hihi.

Lyana MK: i tak pernah suka biru. tp tatau kenapa, boleh terima warna ni.. maybe sebab soft je colournya. hehe

=MissRynn= : please consider this colour.. tihihi

si kecil: kan mekkk.. huhuhu.. since the beginning! since kite bertunang! haha

lemonade: me love tiffany bue jugeee! =)

Meey@: meeya, counting days? sempat lagi blogwalking tu.. hehe

cheQmOomOo: =) kann..

nizabeba: hahaa. i nerbes nieh!

cikFM: selamat memilih tema warna. =)

lin butterfLYNN~~ said...

wah tiffany blue + white.. cantik jugak tu.. lin pon blum lagi decide nk tema wane ape.. suka jugak wane2 soft nih, hee.. mcm nk lah wane lavender+white+lilac.. ok x?? ;)

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014