Friday, January 14, 2011

Of shoe design: Part 2


Nak Christian Louboutin?
Haha.
Tapi Gred AAA.

RM350

Tak pe la, i curik idea je la dari sini:


Exhibit 1:


Hawt Pinkk! Me likey!
Those who wearing white solemnization dress will go perfect with this hawt pink shoes!
Oooh-la-la

Suka tau, reben-reben comel ni.


Exhibit 2:


Warghh! Menjerit dalam hati!
I want this, I want this!
Menangis.

Gigih tak, kalau I tampal sendiri semua batu-batu kat kasut I nanti?
Nakk!


Exhibit 3:


Glam u.
Berkilau-kilau.
Hihi.


Berangan lagi.
Heh heh heh.
3 bulan sebelum majlis, baru nak tempah kasut.
Heh heh heh.





17 comments:

WillBemrs said...

wahhh...sakit mata n sakit ati...kalo btol2 ori tu mau beribu...x mampu mak...! tp idea u ni okey gak...

si kecil said...

yg last macam moose punya kan..oh cair...

nizabeba said...

mahu yg FIRST!! fuiyyo, gugur jantung! nice color!!

cikFM said...

kat mane ade tempah shoes erk? mahal x?? nice gak yg pink tu.. :)

missbutterfly said...

aku penah tgk ada org jual kt FB..hehee..beli la tia!

lovelyadibah said...

Oh yeye!aku suka yg liplap2 tue..hehe..glam u!

Pe lg belle?sila tempah!

Xoxoxoxo

:)

eka said...

babe, yg 3rd tu blh buat kat gavy! dia ada material glam camtu.

AIN MUSTAZA said...

i suka yg pink..mana nk cr??kalau boeyh share la info

Bride&Groom said...

omg...~ yg 2nd tu sgt cntik.. i likee~ wah.. gigih2.. respek kalo u tmpl sndri dgn gigihnye cik belle.. :)

Cik Belle said...

WillBemrs: tihihihi. xmampu jugakkk! hihi =)

si kecil: haah betul! hihi. kot sama saiz dgn moose, boleh la sewa. heh heh

nizabeba: hawt gitewww~ hehehe

cikFM: so far, Gavy yang ok. =) kat lain2, more to kasut bandung macam tu.. memang la murah, tapi outdated la design macam tu. hehe. suka suka je i ni cakap outdated. heh

missbutterfly: tuhla, aku curik gamba kat fb jugak la ni. RM350. tak mo la aku. tempah kat gavy, murah je mek. ahaha

lovelyadibah: ho ho ho. RM350 macam dah over budget ajee. ngee.

eka: okeh cool. bulan 2 i pergi. hehe

AIN MUSTAZA: babe, i tak pernah beli online shoes ni.. so tak tau nak recommend mana satu. tapi, kalau u google, banyak je online shop yang jual.. cuma tak tau la bole dipercayai ke tak. =(

Bride&Groom: kann. i pun suka yang 2nd one! =)

cik syahira said...

assalamualaikum cik belle,

nangis jap tengok design dia tu. kata obses pink kan, tunggu tau majlis saya nanti memang shocking pink la kasut yang akan saya pakai. ngee..

*berangan

yUmIe said...

design: love the 1st pic..
hiasan & color: love 2nd one..
klu gabungkn,super duper love le kt kasut u nt atia..huhu

~ Lady D ~ said...

omg! jatuh centa ngan shocking pink tu. meleleh2 ngidam. huhu. will consider the kaler for my majlis =)

ElyaElmo said...

akuu sukee pink tu..ade riben dekat depann..comel2!! aku nk buat sndiri riben tu leh kan?hahaa

^fafau^chipshana said...

atia yg terbest adalah the first one!i ada buat entri psl mengidam heels shocking pink dulu tp smpai skang lom dpt T_T yg 2nd pon cantek sgt!

Cik Belle said...

cik syahira: wah3, pink shoes! tak sabar nak tgkkk! =)

yUmIe: haha, part berangan i ni mmg hebat yumie! hahaaha

~ Lady D ~: warh, jeles! i tak dapat pakai pink!

^fafau^chipshana: kene beli online la ni nampaknya.. tp rm350.. sob3, tempah kat designer pun die amek rm350..

Cik Belle said...

ElyaElmo: mek! ko nak buat sendiri! tabik laaaa. nanti buat untuk aku jugak tau! ngee

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014