Friday, January 28, 2011

A simple cake topper

Simple sahaja.

L O V E


Credit to: Style Me Pretty

Sesuai pada yang nak DIY dessert buffet, macam I ni.
InshaAllah.

Senang, mudah sahaja.
Beli cake.
Letak cake topper L-O-V-E je.
Heh.

Nanti I punya pun, akan ada element L-O-V-E, tapi, up until now, takde idea lagi.
Huhuhu.
Korek-korek idea.

Tihihi.


8 comments:

lovelyadibah said...

aah kan??orang tgk pun cute2 ajor..:)

t belle wt mcm nie k??heeee~..mesti kiut2 gitueww..:P

~ NANA ~ said...

eh chumelnye....new idea for me :)

Cik Belle said...

lovelyadibah: tatau la nanti kite buat bentuk macam mana. haha

~ NANA ~: tihihi..i like.

Meey@ said...

belle! u post psl ni, baru i teringat psl cupcakes flag yg i nak buat tu!haha.thanks for remind me!!teheee..

cik syahira (a soldier's gf) said...

assalamualaikum cik belle,

have a great weekend dear. saya pun ada post entri idea diy yang simple tapi kena gigih sikit la decor-decor ni. hihi.

idea ni pun menarik juga dan boleh saya guna pakai untuk projek diy saya. thanks dear!

LittleSunshine said...

chumel & cute

.liyanaiskandar. said...

hi cik atia ;)

kek ni simple but cute...lg simple lg lawa sebenarnye kan..hehe...atia, nati one day i nak pm u psl sumtin...psl e-day..hehe..

Cik Belle said...

Meey@: meeya! i pun nak buat cupcake flag! hehee..

cik syahira (a soldier's gf): wow best! InshaAllah, ada kesempatan i jengok ur blog. busy la sekarang. sigh. =(

LittleSunshine: mudah lagi.hehe.

.liyanaiskandar.: sure babe. anything, do PM me k. =)

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014