Sunday, December 26, 2010

Tea sachet cover

Remember I post entry tentang Strawberry Tea tuh?


Click here to read more.



One of my silent reader email me this picture:



Source: Creative Genius Printables

I love the idea!!

Like, so MUCH!

Unfortunately, my mom tak bersetuju dengan idea ni. Hihi. Dia cakap, nak kasi pulut kuning la, nak kasi itu la, nak kasi ini la, ni nak add another favor lagi! Hahaha. Cost lagi! Hahaha.

Okla, I anak yang baik, jadi ikutkan aja. Hihi. Nama I membawa maksud 'Cahaya Pemberian' jadi, I memang selalu bermurah hati, nak bagi macam-macam. Haha. Tak berkenaan.

Okla, for those yang nak kasi strawberry tea, boleh la kot nak cuba this idea. I suka sangat! =)



17 comments:

LisaLisut said...

alololo..u bg kat blogger cm kitorg jela cik belle.hihi

Cik NeyNa said...

hehehehe...
cik belle suka gelak hahaha..
kena tambah cost pon "hahaha" gak..
gud..gud..
hehehe..

Cik Belle said...

LisaLisut: hihihi. kannnn... tp u all dtg ke nikah i? semua jauh-jauh.. haish.

Cik Belle said...

Cik NeyNa: hehee.. tuhla, gelak aksi hilang stress. tak dapat jugak kelulusan dari mommy dearie. hehe. jadi, redha ajela. hihi

Q said...

Susah bila ada conflict of interest nie..kena guna teknik psikologi level paling tinggi...kadang2 konpius sapa nak kawen nih..hahahah I pon banyak jugak kena..ikut kan ajer..hihiih at one point, mybe diorang realize..hihih takpon, u boleh guna untuk bg tea sachet tu untuk closest friend and groom side...:)

♥♥ Kasut Pink ♥♥ said...

wah, kreatif sgt... penah gak ckp kat tunang nak kasik tea sachet.. die x setuju langsung... ala, tp kite suke la..

Cik Belle said...

Q: kann.. confuse jugak. haha. tp takpela, yang penting i dapat kawen dgn jejaka idaman i. haha.

i was thinking the same thing too, tapi tuhla, sekali algi my mom tak setuju, die tak nak beza-bezakan tetamu, semua dapat sama rata. hahaha. adoi. mmg i kalah punya la. melainkan, i start menangis and hentak-hentak kaki! hahahahaha.

♥♥ Kasut Pink ♥♥: show him this pic, mesti dei suka. heheheeh

Xora said...

Belle, rasanya tea sachet tu muat kalau dipos. saya tak kisah kalau kamu pos kan. heheheh..

♥ balkidz_hunny ♥ said...

Aku tak kesah ape pun doorgiftnya, janji kau kena pos kat aku :(

Lyana MK said...

comel...huhuh kalo i dpt..i takkan guneee...heheheh tp mmg slaloo ade pencanggahan ngan family kan?? hehe xper layan jee!

yaya said...

the idea... some sort the same yet different with my DIY cum project thingy..

hehehe.. but not for strawberry tea..

will share it nanti..

aziraarif said...

maybe bole buat doorgift during AQIQAH anak ke...

ElyaElmo said...

belle!! kobg tuk kiterang2 jee laa ok??haha

ElyaElmo said...

eh kejap belle kejap atia..haha

K.I.N.A said...

oh my..u give me some idea too..tq kepada silent reader belle juge..;)..love it..

Cik Belle said...

Xora: hihi.. kalau la punya wang menggunung, harus kann post kat korang semua. =)

♥ balkidz_hunny ♥: aku dah bitau date awal-awal, ko kene booked tix balik. tade, tade, no excuse! tihihi

Lyana MK: tuhla, i ikutkan ajekla. hohoho.. kang, i menangis. haha.

yaya: OMG. yaya! cant wait! cepat share. =)

aziraarif: haha. kannn.. aqiqah anak, kite buat blog lagi. wahaha

ElyaElmo: bloggers mmg selalu supportive kan... i likeee! hihi.. tak kesah la belle ke atia ke. org yang sama jugak. haha.

K.I.N.A: kina, apakah? huhu.

farahfatihah said...

belle bg la kat kitorg je hehehehe ok x?

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014