Monday, December 20, 2010

Buat bride's maid

Sorry, lama tinggalkan blog.
Komen pon tak terbalas.
Nak add new link pon terkandas.
Janji, esok ok?
=)

So, today, I cuma nak share idea, tak banyak, sikit je.
Hihi.

I once read an article, if we have bridesmaids, suruh/paksa (HAHA) bridesmaids spray perfume yang sama dengan bride. Hihi.
Jangan lah sampai berlebihan.
Cukup dengan bersederhana.

So, I was thinking to give a miniature perfume to my bridesmaids!
Hahaha.

Setelah lama memikirkan, apalah yang patut I beri pada bridesmaids I sekalian.
Serius, I pening betul bila fikir bab ni.
Nak kasi lipstick? Colour macam mana pulak nanti?
Nak kasi cermin? Hurm, setiap dari kamu, mesti punya cermin kan?
Lepas tuh nak kasi apa?

Finally, lepas baca article tuh, I macam nak kasi miniature perfume untuk diorang. Hihi.
Lepas tuh wrap elok-elok dalam sheer organza pouch.
Lepas tuh paksa, sila sembur perfume masing-masing sekarang!
Hahaha, kejam di situ~

Ingat, I'm the bride! Hihi.


Sekarang sibuk duk berkata tentang Vera Wang wedding dress, ehem, hihi.
So, I google je la image Vera Wang Perfume.
And, this caught my eyes.


Source: Google Image


Very the wedding kannn..
Princess giteww tauuu..

Nanti nak pergi test bau kat kaunter. Haha.

Ada nak suggest perfume yang best-best, tak?
Hihihihi.

Okla, mahu tido. Selamat malam.


16 comments:

Nurul Atiqah Mutaza.iQa said...

iqa dah test bau die..for me it so lovely..

Cik Belle said...

Nurul Atiqah Mutaza.iQa: Iqa, yeke? wah, tak sabar nak test! heheee.. thanks dear. =)

PurPLe LaDy AiFA said...

i love Vera Wang LOOK lagi.. princess ni bau manis2.. heee =)


kalo nak botol2 cantik, Anna Sui the best!

Mawar misswateva said...

atia,ferragamo juge wangi..nina richi juga!;)

ElyaElmo said...

mek ..aku dah bauuu...wangii mekk!!!recommended.. aku sukaa...!!
atau pun Dior mek!!! serius ko tak kan nyesal klo beli Dior....(promoree dior lebih2 plak aku kan...ahahah)

~Ayu BnSyg~ said...

Sgt suka ngan Nina Richi, Love in Paris tu.

Diyana said...

suka yang ini..dah pernah test =)

nizabeba said...

cool!! alamakk..ni yg nk jd bride's maid hang ni..kikiki

Cik Belle said...

PurPLe LaDy AiFA: nak botol cantekk.. lepas tuh nak wangii.. tamak kan? haha.

Mawar misswateva: okeh. noted. nanti i check it outttt! huhu

ElyaElmo: tihihi, dior best jugak.. nanti aku tengok2.. tihihi

~Ayu BnSyg~ : alright ayu! nanti i checkkk! =)

Diyana : thanks dear. i tak pernah bau lagi. ehee. nanti i nak p bau la. hehe

nizabeba: haha. meh sesi interview nanti. haha. amek bloggers syiok juga eyh. hehe.

farahfatihah said...

best2..nak jugak leh? hahahaha

harzharun said...

mek..aku x prnh bau vera wang...of kos la xkan bau dia sampai bila2..maksud aku, perfume vera wang..hahahaha!!!...

t nak bau jugak la...kalo cadangan perfume lain, aku sokong elya...dior sgt best!!!...

tp plg suit aku lancome hypnose...baik ko beli tu kalo nak suh aku jd bridesmaid tua...hahahaha...
(dah kawen rs cam tua tuk jd bridesmaid..huuu)

amElyn said...

Vera Wang princess bau yang sangat sedap! hampir2 terbeli utk barang hantaran, tapi ngada terbeli yang lain.sebab rambang mata.hahah

aziraarif said...

wah, bridesmaid dpt perfume mahal..kelezz..AVON pun not bad gak..tp takde miniature la..

Cik Belle said...

farahfatihah: farah, jadi bridesmaid mahu? hehe.

harzharun: haha, harz, kalau aku beli vera wang, kirer ko tak mo la jadi bridesmaid aku ni.. ok. i majuk.

amElyn: ye ke amelyn? ok, i percaya u. hehe

aziraarif: haha. miniature jek. beli banyak-banyak, mintak discount yang pastinya. hehe

nuruz said...

hantaran kite perfume ni la. smell nice sgt tauu.. :)

yana said...

212..best jgk

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014