Monday, September 27, 2010

Promosi dari CST Production


Ada account facebook?
Bagus.
Tak ada account facebook?
Pergi sign up account sekarang!
Sekarang I cakap!
Ahaha.

Kenapa mesti ada account facebook?
Sebab, sungguh tak akan duga, tiba-tiba akan dapat durian runtuh.
Weh, bukan buah durian jatuh ke tanah sungguh-sungguh, tapi durian runtuh.
Faham? Tak faham saya merepek tak apa.

Ni tengok ni:



Meh sini I ringkaskan.
Promo motion slide dari CST Production!
I sangat suka motion slide Aida (Gadis melayu) and Saiful Nizam tuh.


Any inquiry, please contact personally Al-Fahim Mokhtar.
Email to: alfahim@cstproduction.com
He will be one happy man to entertain ur Q! Hihi

Hari tu I dah grab promo berbaloi-baloi dari CST Production.
Promo motion slide juga.
RM99 je. Terhad to 10clients only.
Tapi, maaflah, tak sempat nak inform u all, dah penuh la wey.

Ni, I baru tahu, ada lagi promo dari CST Production.
So, here Im sharing with you babes. Jadi, apa?
Grab sebelum terlambat. I risau lepas ni price makin naik.
Dari RM99, to RM150, to RM300 maybe?
Wuu, I tak mampu! Huhu.

Hari tu yang promo RM99, I beritahu silent reader I, dia yang ke-7 yang dah confirm.
Hui, cepat sungguh la berita tersebar dengan facebook.

Jadi, add CST Production di facebook. Mana tahu ada lagi promo terkejut macam ni.
Habislah lepas ni, I terlepas peluang la nak grab promo CST.
Tapi takpe, keranamu B2b. Huhu.

To add CST Production @ Facebook: Click Here
To add Al-Fahim Mokhtar @ Facebook: Click Here

To those yang plan to have a reception at hall/hotel, this is a must item to have.
Contoh, u boleh show this slideshow time menunggu ketibaan pengantin. So, your guest tak la boring menunggu kan. At least, ada mende yang entertain them. Compile photos from baby-uni years-couples-engagement-pre wedding-nikah.

Atau, yang dah kawin, boleh grab this promo juga.
Hire CST to create motion slideshow for you, compile your wedding photos and burn in a CD.
When the CD is ready, pass it to your relatives/best friends yang di oversea-yang tak dapat datang/parents-senang for them nak tunjuk gambar kahwin anak dia instead of tunggu album makan bulan tuh, dahla berat kesian ok!/pass to anybody la senang cerita!

Diiringi lagu cinta, wuu, syahdu ok sambil tengok slideshow wedding photos.

Dari CST ni, korang tunggu apa lagi?






20 comments:

hana yoriee said...

aiyoo..bestnye durian runtuh ni!!

Cik Belle said...

hana yoriee: kann... hehe. i tak tau sekarang ni da berapa ramai yang tgh queue. =))

jazzeyra said...

eee.. best nyer cik belle!!

Iffah Hamed said...

wahh..cik belle,laju...^_^
interesting ni..hehe

Meey@ said...

aritu baca kt CST psl rm99 tu.tapi sengal tak book siap2!!waaaaaaaaaaa!

farahfatihah said...

yeayyy dah booking!!!

nuruz said...

cik belle, sorry off topic. haritu u pny doorgift dgn totcupcakes, u ambil sendiri or u suruh diorg hantar?

sha said...

yeaahh!
syg cik belle;)
i lah yg ke-7 tuh.
hahaha.
(poyo)

♥ balkidz_hunny ♥ said...

i ade bace jugak..
macam beshhh giler je..
but kene tanye incik so-army dulu :)
or,tak payah tanye, hadiah anniversary! :)

ElyaElmo said...

wowww..murahh gileeee

cik senah said...

macih kerana berkongsi.. ermm.. cik senah kena add "CST" arr pasni.. mana tauu..kot2 cik senah "tersangkut skali.. heheh.. (mana mau dapat kaann..? dah dapat.. lompat sakan arrr..!! hehe)

terima kasih lagik skali nohhh..

Dhiya said...

sorry tau kalau dhiya tanye, napa cst ni best?

sorry, mmg tak buat homework utk videographer lagi.. :(

A W E E N N Y E said...

sha ke tujuh tu mmg poyo.wkakaka...

cik belle..amacam nak dtg alor star tak?

thezaila said...

cik belle.. thanks for sharing..

Cik Belle said...

jazzeyra: best best, p kol cst, tanya ada kosong lagi tak. hehe

Iffah Hamed: I ni, yang murah I grab je dulu. huhu. risau terlepas peluang. ehehe. nasib takde due date ke ape. heh heh

Meey@: sob sobs. jangan dikenang lagi yang sudah berlalu. RM99 serious murah ok. haish.

farahfatihah: eyh, pantas betul! kena mai wedding awak ni, huhu

nuruz: nuruz, i suruh adik I amek. hihi. u nak amek totcupcakes ke? bak email, i nak borak dgn u pasal cupcake sikit. huhu

sha: tihihi.. see, bertuah tau. i tak bising-bising kat blog. wahaha. nak bising macam mana, baru je bitau awak beberapa minit lepas tuh, ade 3 lagi je kosong. memang pantas betul! uhu

♥ balkidz_hunny ♥: haipp! tanya suami dulu. tihihi..

ElyaElmo: erm,murah jugela. some more in HD format lagi. hihi

cik senah: haa, add cst tau! 17 Oct ni tah ape lagi la dia nak announce. tihihi..

Dhiya: cst best, lepas manggis. manggis sangat mahal, tapi cst kirer boleh lagi la dengan price tag cst. uhuhu. macam kalau tak dapat hire manggis, cst please! haa macam tu. uhuhu.

A W E E N N Y E: hahaaa. kesian sha diberi title poyo. wuhuhu.. alor star? macam mau. tak pernah lagi sampai rasanya. uhuhu. kene tanya en.tunang ni. tihihi

thezaila: no prob zaila sayang. ehee

A W E E N N Y E said...

Takpe sha fhm .hehe...
Apa2 inform k.kalo nak kad,leave ur add kat my email aween_nodin@yaho.com

Dhiya said...

owh ye ke....then kire shutterspeak pun kaalh la ek?
tak reti :((

Cik Belle said...

A W E E N N Y E: aween, sweet nyer u! All the best babe. i doakan moga semuanya berjalan lancar! =))

Dhiya: erk dhiya, shutterspeak pun superb. the price tag,boleh buat i pengsan juga! haha. cst harga dia ada yang mampu milik lagi la. huhuhu. lainla kalau u amek principal, huawaaaaa.. pengsan untuk kali ke-2. hikhik

Dhiya said...

hahhaa..dya berangan nak SS bole la...except ada org nak sponsor...

tapi baik amik kudegraphy...ahhh...superb. tapi price, tak mampu dgr. pedih teling n mata dengar n membaca..hahaha

Gee Aznita said...

cik belle....fahim bru msg i smlm...katenye...rm99 tu sudah habis...yg ade rm150...then i ty...what;s diff between that? die jwb..sameje cume hrga dh naik...ehehhe...betul tekaan u...mmg tepat!

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014