Thursday, September 30, 2010

URBAN VIBE ONLINE CONTEST

Pameran Pengantin Malaysia: Pilihan Utama Bakal Pengantin



WOW! Another pameran pengantin is coming soon!
Dianjurkan oleh Urban Vibe Event.

When?
8-10 October 2010! Mark your calendar, please!

Where?
Hall 4, KL Convention Centre

This is a MUST GO event! 1st international punya Pameran Pengantin Malaysia! Maybe ada Wedding Planner dari Indonesia turut serta jugak kali ni punya pameran, kan? I don't know. Let's check it out together, nanti! =))

Eventhough this is not my first time nak jengah pameran pengantin, tapi, kali ni i sedikit excited nak pergi jengah. huhu. sebabnya, sedikit sebanyak i dah plan nak apa untuk wedding day nanti. previous event, i pergi, i survey apa yang ada kat sana. memang tak rugi woo pergi!

Previous pameran pengantin, ada banyak vendor yang best.

Ada vendor pulut kuning (dapat free pulut testing lagi)
Ada vendor untuk wedding invitation card (paling best boleh dapat harga yang agak murah jugak untuk hardcover card-suke!)
Ada wedding planner (boleh tgk live new pelamin diorang, baju pengantin, bak kata, one-stop-centre la)
Ada caterer (best, bila discuss depan-depan dengan caterer)
Ada photographer (selalunya diorang kasi harga murah dari quotation kebiasaan mereka, boleh tengok album lagi)
Ada videographer juga
Nak cari entertainment for ur wedding pun senang (kompang,live band, DJ, simpan sahaja contact mereka, nanti senang)

Nak list satu-satu, memang tak terlist! Huhu. Banyak sangat! Memang apa sahaja yang u cari untuk keperluan ur wedding nanti, semuanya ADA la! Tak yah pening kepala. =)) Senang cerita, pergi jengah nanti! Memang pilihan yang bijak untuk datang jengah pameran pengantin ni! Pilihan utama bakal pengantin, orang kata! Apa lagi B2Bs, JOM PERGI nanti!!!

Ada lagi menarik.. Kali ni punya pameran pengantin, ada sesi lelongan baju-baju pengantin dan kelengkapan pengantin. Ehem, siapa yang sedang mencari-cari tiara, kasut, veil ke, maybe boleh join nanti. Mungkin ada nanti kat sana, kan. Eish, tak sabar pulak rasanya! =))

So yeah, sekali lagi I nak inform u, Pameran Pengantin kali ini dianjurkan oleh Urban Vibe Event, pada 8 - 10 October 2010, di Hall 4, KL Convention Centre. Datang, jangan tak datang!




Ni logo rasmi penganjur, ehem, logo Urban Vibe Event dan logo rasmi pameran pengantin:


LOGO rasmi pihak penganjur

LOGO Rasmi Pameran Pengantin Malaysia


Nak masuk contest punya pasal, ehem, kene letak gambar candid tercomel la. Huhu. So, I pick this photo:

Pening nak pilih yang mana satu. Harap gambar ni membawa tuah la. hihi.
Tak apala tuannya tak comel pun, yang penting gambar candid tercomel ni. Huhu.

Yang nak join contest ni, click here: Urban Vibe Online Contest

All the best yang join contest ni!
=))



6 comments:

hana yoriee said...

gud luck cik belle! hopefully kite menang lah ek? kuikuikui..(sabar je lah)

ni nak gtau..hana dah post event kat FB td..sila check it out..=)

idayusof said...

alaaa. utk bakal pengantin je... pengantin basi x bley. :(

Good luck belle!

PAMERAN PENGANTIN MALAYSIA - by Urban Vibe Event said...

dear cik belle,

comel ok, gambar awak.. :))

just wait for the result..tggu juri2 lain dtg melawat ok??

Cik Belle said...

hana yoriee: hana pun join kan. ehehe. good luck jua! hihi. ok, event tuh nanti i tengok ya! uhuhu

idayusof: acik chomel, nanti kite join contest bakal ibu pulak. ahhaha.
thanks babe! =))

PPM: gambar je chomel? orangnya chomel dak? huhu.. ok, ok, ajak juri lain jalan sini ramai-ramai ye. uhuhu

ezwa hashim said...

nice pic...photoshoot tunang ari tu ey...nk tgk yg len de x???
heee~

Cik Belle said...

ezwa hashim: haah, tunang hari tu. uhuhu. ada, nanti kak tia tagged di fb ok. =))

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014