Sunday, September 26, 2010

Buat Puan Nawal


Dari kami buat Puan Nawal:
P/s: I masih ingat lagi, Nawal merupakan follower saya yang pertama. Yela, baru berjinak-jinak dengan blog, tak pandai sangat nak add gadget semua tuh. Lepas tuh, Nawal tinggalkan comment, I nak follow u, something like that la. So terus I add 'followers box' tuh. Dan kini, Nawal, Ini Perempuan Jujur dah selamat nikah. Alhamdulillah. *crying*

Eyh, abaikan I yang gedik. Sekian Terima kasih.


19 comments:

^fafau^chipshana said...

alahai..sweet gile ar korang..suke!tp wish yg pling mak nenek adalah lynda haha~ btw selamat pengantin baru PUAN NAWAL!

~Ayu BnSyg~ said...

Dear. Ayu ada kt sana tp gle malu sgt2 nk jmpa korg2. :( Sedey. Anyway Ayu pki bj hitam kt blakang yg time awak tgh bg ucapacan time 1.10. Segan tau sbb x de org kenal Ayu :(

Cik Belle said...

^fafau^chipshana: haha. lynda, sila reply comment. hahaha.

~Ayu BnSyg~: Eiii, ni nak marah ni! tegur je next time. sobs.. kadang pic dalam blog lain dengan in reality. kalau ayu tegur and cakap, ni ayu, mesti kite tau blog ayu yang mana satu. =((

♥ hazlynda kushairi ♥ said...

FAFAU :
mau kena nih! aku sadis tahu? bile one of us kawen, rase syukur semuanya dah selamat, at the same time rase sayu sbb die dah jadi isteri org takleh huha lebeh HAHAHAHA :D ucapan mak nenek sbb nak kaver sbb sabtu tak dpt p resepsi die HAHAHA haroslah panjang lebor!!

ATIA :
eh, mcm belog aku lak kan? eeeeeiiii muke minyak. hangin tul! tak sempat touch up. damn!

Cik Belle said...

♥ hazlynda kushairi ♥: tunggu video dari cst pulak. heh heh heh. tengok mak nenek lynda komen macam mana pulak. haha.

takpe, aku redha, kire blog ku blog mu jua. hahaha. ala, tak nampak pun kilat-kilat. abg wira kan hebat, touch up segala. haha..

♥♥relyza♥♥ said...

masa korang bg speech ni, anor duduk kat kerusi sebelah tangga. penat sgt2. hahaha nak tegur malu. anor tegur acik & snap pic ngan acik je.

♥ hazlynda kushairi ♥ said...

mek, jgn sebut CST, kite tiada dlm itu. sadis.

hana yoriee said...

iskh..comelnye la video..ada khas dr bloggers lg..=)

♥ balkidz_hunny ♥ said...

mak aihhh..
muka aku minyak weh..tak sempat kite nak touch-up2 kan..huhu..

Ayu: nape la tak tegur..adehh..kitorg pun bukan cam sangat sesama sendiri, bila dah ramai2 baru berkenalan :)

~ mizzAmy ~ said...

wahh bestnya bloggers dtg ramai2. sweet je korang..

farahfatihah said...

muka i blakang sekali huhu xnampak sgt pun hehehe

sk said...

suka! suka!
tp jeles sbb tak dpt nak jumpa korang sume. huhu

amElyn said...

OMG.eksaitednyaaaa i tengok that video! bestlah korang buat small gathering..rugi tak join.
zara mana?? dia kata dia datang..

~Ayu BnSyg~ said...

Huwaaa :( Rasa menyesal. Korg semua nmpk cam dh kenal each other je. Ayu je cam terpinggir. *sob*sob. Nnti nk publish entry ampun maaf pada semua bloggers. :(

NahWaL said...

lynda!! JAHAT TAU~ HAHAHA. aku tengok time sanding, sebab nak suprise. terus gelak2 ngan daus. kenalkan tu lynda. tu huda tu yaya. daus tak caya semua kenal dari blog. daus ingat kita kenal dulu in person then kebetulan semua bloggers. bloggers rules!!! thanks to abang wira!! aku purposedly mintak dia interview bloggers! sayang korang sangat!!! thanks korang for the wishes! yang besnya ada alamat blog sekali h ahaha. korang fames tau! pat cakap tima kasih kat aku. hahaha. overwhelmed sangat ni tak tau nak cakap apa. rasa nak nangis je (padahal dah nangis dah.)


mwahs to korang!!!big one!

Nurulhuda|Adlie said...

sad aku takde tapi haha sangat fun tau. mmg mak nenenk sekali lunda la. mcm2 nak pesan haha. belle ofcos paling YB haha. sampai tak bernafas ko nak cakap.

muka yaya lain. apsal eh, nak transform wanita jelita la tu weekend ni. hehe. ;)

Nad Nazira said...

yaya jerit kuat gle kat vids tu.hehe..cik belle..aritu baru tertunggu2 cik belle kat reception tu tak kunjung tibeeee...

si kecil said...

hahahhahaha!!! best sgt jumpe korang! sebenarnya saya, yaya n lynda mula2 tu miming je..(ke lynda cakap gak?? ) sebab kitorg dekat sgt ngn mic..hahaha..

Cik Belle said...

♥♥relyza♥♥: anor ni..nak segan apanya! kan kita pernah borak-borak kat facebook. haishla.

♥ hazlynda kushairi ♥: mek, tengah editing sekarang ni. haha. tak menyabau!

hana yoriee: hana, nanti buat juge ye gini! i nak kasi speech juge. tihihi

♥ balkidz_hunny ♥: takpe, tuh namanya bukan kilat-kilat, tapi seri pengantin tuh ada lagi. huhu. nice to meet u hari tuh hunny bunny! macam dah kenal lama je borak. huhu

~ mizzAmy ~: Amy, kenapa tak datang? sibuk eyh? =(

farahfatihah: nampak sikit-sikit boleh juge nak tag dalam video. hihi. FF sangat cantik. skin complexion sangat wow!

sk: sk, next wedding ok! hihi

amElyn: zara ada datang, tapi dia pulang awal. so sad. =(

~Ayu BnSyg~: isk isk. takpe, next wedding ok. =) lob u!

NahWaL: nawal, thanks sangat tak melupakan bloggers. huhu.. suke la dapat interframe. heh heh heh. abg wira terbaik ok!

Nurulhuda|Adlie : huda, i nerves gegiler ok! terus hilang perkataan hahaa.

Nad Nazira: nad, jangan diungkit lagi kesah lama. sedh sesangat tau! =( ke kuantan, ingat sempat pulang sebelum jam 6ptg. tapi kereta banyak! tak menyempat jugak! so sad. =((

si kecil: miming eyh? patutla suara sedap aje.. heh heh heh. suke sangat dapat jumpa u nasrah! =))

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014