Wednesday, September 22, 2010

Lampu murah di Ikea


Semalam sesi jalan-jalan di Ikea. Lupa bawak camera. Sedih.

Update terkini dari Ikea:


Table lamp in white.


Product Info:

Height: 29 cm
Base diameter: 13 cm
Shade diameter: 19 cm
Cord length: 200 cm


Price:

RM 9.50 (tak termasuk bulb)
Bulb harganya RM1.30


Macam tak percaya!
Terkejut sebab ada rupanya table lamp tak sampai RM10 yang "Wah, cantiknya!!!"



22 comments:

Melissa said...

Atia, not to be a bad sport, but this IKEA lamp macam dah lama ada kan ? Cuz I've had it my house kat Gombak dah lama dah.

But true, cantik & murah ! ;D

Cik Belle said...

Melissa: o eyh? before jalan-jalan tak ternampak pulak. cantik kan.. suke!! hehee..

Fathiyah said...

murah + comel. pembelian bijak, pengguna pun bijak! =)

yUmIe said...

mahu grab jgk ini lampu..simple n nice..agk2 byk lg x??ngeeeee(^_^)

♥ hazlynda kushairi ♥ said...

a'ah! kechik je kan lamp ni.
nape tak ckp p ikea?
leh aku jalan ngan ko jap <3
eh lupe tak kuor symbol love!
HAHAHAHAHA :D

AnEs said...

hehe..i pun ada nak kene beli lampu tuk hadiah kawen officemate..dia da cakap da nak lampu camane..senang camtu,belikan yang dia nak terus!hopefully lampu yang nak belikan tu murah jugak la!

Nurulhuda|Adlie said...

haha ko ni! aku letak lampu ni kat meja mekap. tp aku beli kat care4. harga sama tp ciplak design ikea. boleh? haha. kelakar gila. aku mmg ingat nak bl kat ikea la, sudahnya care4 ada beli ajelah.

Squarecut Ring said...

Lame nye I tak pergi ikea. Dari minggu ke minggu nak pergi ikea ngn fiance or ngn mom....tapi xpergi2 jugak. T_T Harus disambar jugak lampu tu. comels! hehe

fati said...

berbaloi-baloii~~~
ikea ada, k4 pon ada... kejap lagi abess sume b2b sambar lamp neh :P

Aisya said...

sgt cntek dan sgt murah...good choice...:-)

farahfatihah said...

eyhhh ni lamp table tu ek? murah la kalau xsampai rm10!!

~ mizzAmy ~ said...

now harga certain brg kat Ikea dah become lower. byk lamp yg murah2 and i always bagi hadiah kawin kat kawan2 lamp dari Ikea. hehehehe....

rose said...

hehe..saya baru je beli lampu 2 kn ikea last week tp wrna merah..hik3..tgk cntk sambar jela..konon nk gne tp jd perhiasan je..hehe

nisabuha said...

cantik.. add my blog nisaabuha.blogspot.com ;)

Bai said...

cantik! nak jugak lah! banyak lagi tak?

Cik Belle said...

Fathiyah: murah.orang tak kan tanya harga lampu awak berapa. haha.

yUmIe: InshaAllah banyak lagi.. hihi.. ada rezeki berjumpa la kamu yer. huhu

♥ hazlynda kushairi ♥ : macam mana ko buat nickname ko ada love kiri dan kanan? heh heh heh. ajar please.. huhuhu.. aku keluar curi-curi, orang kata buat jahat sengsorang jangan ngada ajak orang lain jugak. wahaha

AnEs: syioknya nak kasi lampu untuk kawan... nanti boleh post kat blog jugak. who knows ada yang berminat kan. huhu

Nurulhuda|Adlie: care4 ada tok sah p jejauh p ikea. sama juge harganya. care4 rumah aku tak de pulak jual lampu macam ni. hehe

Squarecut Ring: sekarang ikea best. banyak barang best. hehee. pergi habiskan duit banyak-banyak. haha

fati: kann.. semua orang pulang dengan lampu putih chomels niee.. hahaa

Aisya: kann.. Aisya, beli satu. huhu

farahfatihah: haah, cik farahfatihah.. murah aje.. hihi..pergi ikea, boleh pegang-pegang belek-belek. uhuhu

~ mizzAmy ~ : i jarang jugak pergi ikea ni. pergi ikea bila rasa nak makan meatballs/daim cake. wuuu... tak boleh dapat kat tempat lain dah, selain ikea! sobsob

rose: wuu, warna merah..malap-malap romantik aje. hehe

nisabuha: =) alright nisa! happy preparing! =))

Bai: =) InshaAllah, banyak lagi.. kalau p next week risau sold-out la. hehee.. eyh, tak kot, ada banyak la. hihi

masmOna said...

Alorh, nape time mas g ikea macam tak ternampak pun? Mata mas melilau carik menda lain agaknya hehe. Nak cari lamp tinggi..

Cik Belle said...

masmOna: tuhla mas. lain kali, jalan sikit, pegang belek semua. haha. barulah tak tertinggal. haha..

ingatkan nak suh kak tia belikan satu untuk awok.

Iffah Hamed said...

waahh..menarik ni..harusslah sambar..huhu..good sharing..;)thanx darl..

Cik Belle said...

Iffah Hamed: cepat Iffah, nanti terlambat, habislah. nak kena tunggu stock baru pulak. hehee

♥ hazlynda kushairi ♥ said...

ko highlight pastu copy paste sudeh HEHE sini takleh gune symbol. fesbok je ok mek HEHE :D

PurPLe LaDy AiFA said...

wah, mmg murah! geram nye nak ke ikea... harus2 trn kl dan bersopping di ikea nnti.. huhu

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014