Thursday, September 30, 2010

Happening in October

Cheyh, tajuk tak agak-agak.
Haha.

Sebenarnya, tentang jemputan yang diterima. Huhu.



Sebagai reminder:

2 October 2010 (Sabtu)
  • Syuhada & Mohd. Fadil: Dewan Utama Wisma Belia, Kuantan, Pahang
  • Aliaa & Nizam: Bandar Jengka, Pahang
Sorry, babes, adik aku konvo @ UIA. Tak dapat datang. Hakikatnya dah excited nak pergi wedding korang. Sobs. Sobs. Adda, jumpa di Seremban ya! =))

10 October 2010 (Ahad)
  • Mohd. Fadli & Syuhada: Park Avenue, Seremban 2, N9
  • Azira & Syarizal: Bandar Baru Bangi

24 October 2010 (Ahad)
  • Johan & Elly: Dewan Sri Melati, Putrajaya
  • Eila & Zack

31 October 2010 (Ahad)
  • Dzulq Khairi & Nurul Izza: Dewan LLM, Kajang, Selangor
  • Zaila & Zul

27 November 2010 (Sabtu)
  • Farah & Ajib: Batu Pahat, Johor

InshaAllah, I akan cuba memenuhi semua jemputan.
Sapa-sapa nak tag I/ car pool together/ konvoi ramai-ramai, contact me ya!
Would love to meet my readers kesayangan semua. Hihi.

Lagi, siapa lagi kahwin in october?
Meh sini date nak letak kat sini. Reminder untuk yang lain jugak. Hihi.



24 comments:

eila said...

ehhh cik belle i lupa bg kad dekat u masa wedding nahwal hr tue...sent address kat fazliesha@yahoo.com jemput dtg

Cik Belle said...

eila: hihihi. seronok sangat borak, sampai tak ingat deh. huhu. check ur inbox please. hihi.

eila said...

tenkiu dear.. dah dapat. hapy sgt dapat jumpa jugak

Cik Belle said...

eila: yeay! hehe. nanti i nak update ur date pulak. hehe

hana yoriee said...

cik belle..mari kite konvoi beramai2 ke wedding xora dan zaila..diorg kawen pada tarikh yg sama..=)

Cik Belle said...

hana yoriee: nak! nak! sukee! hehe.. jangan lupakan saya yer. huhu, hana ketua rombongan chop! hehe

♥♥ eija ♥♥ said...

wahh banyak nyer
jemputan..
ja tak dapat ape2 jemputan pun bulan 10 nie hehe

hana yoriee said...

haha..cik belle ni..main chop2 plak..hehehe..kena wat schedule ni..cemana nak pegi kedua2 majlis. nak pegi mana dulu? huhu..

diri aku said...

nak ikut jugak...majlis xora n zaila..ihiks!

Xora said...

TUUU!! kad saya. ala cinonet. malu ai.. hahahah..

Cik Belle said...

♥♥ eija ♥♥: aloloo.. jom join saya nak? takde kawan ni nak pergi. hehe.. jomla! =))

hana yoriee: hihi.. nanti set event di facebook ya! hehe. mana-mana pon boleh. tak kisah la. saya menurut perintah cik ketua rombongan aje. hehee

diri aku: JOM!! dah add my facebook? nanti kita suruh hana set event di facebook. saya tak pandai nak set event tuh. haha. nanti, boleh bincang sama-sama kat wall. hehe

Xora: ehee.. excited sangat tau bila dapat card Xora! thanks xora, menjemput. hihi

h e r n y z a r said...

i x kawen i tunang ujung oktober ni. haha~! :p

hana yoriee said...

wawawa..hana pun tak reti set event kat FB!!! hukhukhuk..takpe..nnt I cube..kot tak boleh, sila pecat saya dan lantik org lain..hahaha..

PurPLe LaDy AiFA said...

besh nyeee kalo duk kat area2 kl.. sennag nak ke jmputan sana.. best!

Cik Belle said...

h e r n y z a r: hihi.. apa perasaan? nerves jugak tuh. hehe. happy preparing!

hana yoriee: tihihi.. mesti boleh punya. hehe

PurPLe LaDy AiFA: Aifa, saya pun cemburu woo, awak boleh pergi wedding belah utara. =( eyh, kalau u datang KL, boleh la join wedding sini nanti! hee

aziraarif said...

alaa korang jgn lupe my wedding on 10.10.10...meh la konvoi to my house kat bangi aje...
yg elly tu i pun dh dpt jemput..jom pg same2...

thezaila said...

cik belle.. i nk alamat u.. nnt u email kt i eh.. ninazaila11@yahoo.com

Hana said...

cik belle.. mahu jemput kamu juga on 24th Oct.. or if cik belle tak sempat, dtg malam nikah on 23rd pon boleh.. nanti email add to my email ye.. getblush@gmail.com

miszlullaby said...

bnyaknye jemputan cik belle...cik belle,nak request sumthin leyh tak?bleyh x cik belle wat entry psal dewan2 yang sesuai dan cantik utk majlis kahwin?=)

♥ hazlynda kushairi ♥ said...

i kawen bulan october!
u datang tak? HAHA

mek, izza tu xora ek?
bersame?

wani said...

cik belle!

nak info pasal hall untuk reception sekitar putrajaya, kl, selangor bulehhhhh?
heeee!
=D

hot.chocolate0407@yahoo.com

Elly Anaille said...

yeay! dah dpt kad saya. dtg tau, dgn azira. hehe. :D

Cik Belle said...

aziraarif: azira, inshaAllah, i akan datang to ur wedding! )) nanti boleh la p sama-sama to elly's wedding pulak! ehee

thezaila: zaila, im waiting for ur card. ehee

Hana: ok hana. InshaAllah, i akan datang to celebrate ur wedding ya! =))

miszlullaby: tihihi. InshaAllah, i will try my best k!

♥ hazlynda kushairi ♥: mek, tolong jangan gedik ya. dah tak sabar ker nak tawen.. chey chey chey. huhu

wani: hihi. InshaAllah ya. saya pun baru buat homework tentang putrajaya halls je ni. huhuu. when is ur W-day?

Elly Anaille: Hye Elly! i love ur card. cantekk! i nak datang! hihihi

ElyaElmo said...

oooowhh sib baikkk ade reminderr di sinii.....
bnyk sungguhhhh wedding pada bulan octoberrr :D

nnt kiter jumep reramai di wedding eila ,xora n zaila yeh!!!~

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014