Friday, October 22, 2010

Tawaran sudah ditutup, tawaran baru pula muncul!


Remember, I post entry pasal FREE Post-Wed tu?
OK, nak bitau, tawaran sudah ditutup!
Dah, nakmo PM Kusyairi tanya pasal promo ni. Kang I kena! Huhu.
Alhamdulillah, ramai yang berminat rupanya, ya!
Siapa yang bertuah tuh nampaknya.
I doakan setiap seorang dari kamu, akan dapat bahagiannya!

Dengarnya, sekarang negotation sedang dijalankan.
Tak lama lagi, dapatlah kita tahu siapa couple yang bertuah ya!
=)

Ehem, buat bride-to-be yang bakal melangsungkan perkahwinan dalam bulan November - Disember 2010, this is a good news to u!
Seriously!

A FREE Interactive Wedding Card for you to grab!

Apa tu?
Ni sample: Aimran - Sufya

Cool kan!
I wish, they will have this FREE promo jugak time wedding saya nanti. Hehehhehe.
Nak jugakk!!! Huhu.


For this time punya promo, they have four designs to choose from:


Design 1

Design 2

Design 3

Design 4

Paling I suka, design 3 and design 4!
Chomelnya ada ladybirddddd!!!
NAKKKKK!!!!

Eyh, chop, i merepek banyak pun tak guna, bikin hati jeles je! Ahaha.

Click terus to have your FREE Interactive Wedding Card : Weddingkami
Terhad pada 50 terawal or sebelum 31 October
Cepat register!

Psst, kalau dapat, please invite saya, nak jugak gedik-gedik tinggalkan ucapan manis! Hehehe.

Goodluck! Hopefully followers saya yang nak kahwin bulan November-December, dapatla hendaknya, ya! Amin! =)


P/s: Rasa macam wedding blog I ni dah bertukar jadi medan iklan pun ada! Hahaha. Tak apala, demi mu B2B!


13 comments:

Lala said...

wow..! bertuahnyer sape yg grab this.

thanks fr sharing iklan. utk yg kawen bulan 2 2011 takder? hehe

Cik Belle said...

Lala: kan? uhuhu.. kite tunggu.. mungkin ada, siapa tahu? rezeki! hehehehe. lala kawen bulan 2 eyh.. huhu..

WillBe.Mrs said...

Tq Cik Belle for info...tp xleh nak grab this offer...

Cik Belle said...

WillBe.Mrs: me too. how sad it is! =(

yUmIe said...

haha Cik Belle u ni mmg sgt byk info la..very informative=)..klu ade tuk bln mac 2011 i pn nk..hihi

PurPLe LaDy AiFA said...

ala kecewaaa post wedd offer aritu dah ditutup.. i br add die lps baca entry cik belle aritu, tggu approval lg... hehe. xde rezeki..

xpe cik belle, kami nntikan segala yg free di blog anda! hehe

fika79 said...

belle!sungguh rajin kamu mensurfing vendor!bertuah semua b2b yg bc blog...huhu...doakn I pulak jd b2b dua tahun lagi wlupun takde calon lg...wahaha!

hana yoriee said...

haha..dah submit dah td..weeee...nnt kalo dpt jgn lupe visit wedding web I yea ci belle? anyway..sayang cik belle sbb slalu share benda free gini!

♥ hazlynda kushairi ♥ said...

aku doakan salah sorang blogger menang utk post-wed tu mek. BH ke HEHE :D weh, bile nak ade promotion utk 2011? mencik tahu nak tunggu depan pc ni? HAHAHAHA :D

AnEs said...

hihihi..blog ne jadi 1 stop center..sume ada!

Reen Tart Nenas said...

Cik Belle dearie, pls check ur email :)

thezaila said...

cik belle .. sangat tabik sama kamoo... sokmo jumpa promo.. hebat giler... ko mmg ada connection ngn semua wedding vendor eh..?

♥ balkidz_hunny ♥ said...

cik Belle: aku dah kate dah, ko memang pantas bab promo2 nie. bleh jadi bisness nie tau! HAHA. doakan aku dpt ye utk post-wed tue :)

lynda: mek, doakan aku dpt post wed free tue tau! *sayang cik belle sbb bgtau aku*

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014