Sunday, October 17, 2010

Photobooth props

Props for your photobooth:

Download them from here: diy-mustache-photobooth-props


Step-by-step:


Instructions:




P/s: Hopefully, takdela yang download for business purpose kan. We get this for free. Macam tak adil untuk diperniagakan. =)


18 comments:

amElyn said...

omaigod!!!
i pun semangat nak buat.
suka this mustache!!
tapi macam malas2 nak carik barang.
pathetic gila.

Xora said...

Belle, saya suka p.s kamu :) saya pun perasan ada pihak menggunakan link yg B2B bagi, kemudian kenakan charge. Tak berapa setuju, tapi tak apa la. Rezeki hak Allah kan.

chenta said...

cik belle,

penah jumpa link ni dulu tapi sebab lupa nak save, bila dah dekat dengan majlis dah kelam kabut nak cari template fake moustache ni tak jumpa HAHA..

akhirnya, beli fake moustache kat satu kedai di petaling street.tiba2 lupa nama kedai HAHA. ada sepuluh misai pelbagai kaler dan style - casanova, grandpa, etc etc..memang kelakar! cuma yang tak best,gamnya tak berkualiti sangat (saya tambah double sided). :)

will definitely download template ni siap2,boleh guna for future!thanks!

kay kamal said...

lol comel.. im yet to find time to do my photobooth

kay kamal said...

lol comel.. im yet to find time to do my photobooth

Cik Belle said...

amElyn: ish3. jangan malas2. hehe.. nak tawen tak ni? hehe. felt fabric tuh boleh beli kat the curve.. rm 5 satu warna. tempat lain mana ada lagi tak sure la. hehe..

Xora: kan xora. =) saya pun tak setuju. tapi betul like xora cakap, rezeki hak Allah. siapala saya nak mempertikaikannya. hee.

chenta: hehe.. bestnya, ada banyak misai tipu-tipu. hehe. itulah, hari tu pun penah come across to this, tapi tak ingat nak save. ni jumpa, save terus. hehe.

kay kamal: tihihi. kay, speedy please! nanti i nak bergambar di photobooth awak. tihihih

K.I.N.A said...

ni kina rasa nk buat photobooth jugak..b2b seme sgt kreatif..suke2..

Cik Belle said...

K.I.N.A: kina dear, buatla. nanti jemput i eyh. hehe. nak bergambar juge. huhu

♥ balkidz_hunny ♥ said...

chommel! :)
kau buat ye belle, nanti aku nak bergambar kat photobooth kau :)

ANET said...

baru ingat nak cari, cik belle da post kat sini..alhamdulillah..hehehe thanks! lidi buat bunga pahar ada lebih, so idea ni bole dipraktikkan :)

farahfatihah said...

alolo sweet..bagus idea kamu nih!

nuruz said...

alahai.. rajin btl cik belle kite nih search2 new things kn. anyway tengs n credit for u cik belle. sbb entry2 u bnyk bg idea kt i :)

WillBe.Mrs said...

credit to u Cik Belle...i sooke...tp xtau nak wt ke x....

missbutterfly said...

atia..alamak! i punye dh print nk buat prop photoshoot tawen nanti..tsskk..

Durruz said...

i nak bibir tu...hakhak

Cik Belle said...

♥ balkidz_hunny ♥: huhu.. ada budget bolehla. ke ko nak sponsor? tolong diy, peliss. huhuhu.. gurau je mek. InshaAllah, akan diusahakan. hehe. habisla wedding aku sah dah tema caca marba. semua tema nak masuk! hahaha

ANET: Anet! sila buat! tau! nanti i curi idea. heh heh heh.

farahfatihah: idea murah-murah je. tapi, semua orang happy! nak-nak yang suke bergambor. hoho. fara, nak join? hehe

nuruz: nuruz, hugs. hehe..

WillBe.Mrs: tihihi. buat la buat la. hehee..

missbutterfly: nanti pass kat i. haha. ucapan terima kasih didahulukan. hehe

Durruz: hehee.. nak bibir manis ke? boleh boleh. nanti chup awal2. hehe

Meey@ said...

belle, u know what, a day before engaged aritu, i DIY this mustache but using a clay! deko punye deko, sekali bile i bake, melt dalam oven!!!menanges i sbb DIY tak jadi.baru berangan nak beri sorg satu pd BFF.kalau dlm gmbr mesti cantek!!<_> so skrg i tau da nak buat mustache yg tak pyh bazir letrik gune oven.tq darling!
ni website yg ajar tu.huh!

http://www.weddingchicks.com/wedding-chicks/diy-templates/27061/do-it-yourself-mustaches-for-weddings/

Cik Belle said...

Meey@: alololo, sedeyhnya dear.. takpe, ni lagi murah and senang je nak buat! nanti boleh realisasikan idea. hehe

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014