Thursday, October 7, 2010

Name banner


Sangat teruja!!

Saya mengimpikan hari nikah di malam hari. Bila ada cahaya lampu, woah, rasa majlis sangat syahdu. Huhu. Pada saya, nikah is all about me and him, the bride and the groom. Dan majlis resepsi adalah untuk parents (Sobs). Yelah, majlis perkahwinan kita, tapi kawan kita sejemput aje, kawan parents sampai beribu. Jadi, saya mengimpikan hari nikah adalah tentang saya dan dia. =)) Jadi, saya memang cukup tertarik dengan idea banner ini! Hihi. Haish, tapi, nak set waktu untuk nikah pun bermasalah lagi. Lepas Zohor kah, lepas Asar kah, lepas Maghrib kah, lepas Isya' kah.. Dah banyak kali bincang dengan parents, masih tidak punya kata putus. Pening kepala jadinya. Nak nikah malam hari...

Name Banner Ini:

Comel!

Athiah & Amin.

Lepas tuh, boleh sambung jadikan props untuk bergambar pula!
Heh.


12 comments:

honey bedazzled said...

my wedding is all about me,the reception 90% is my friend yahooooo

mysarah said...

i love the idea! nikah malam memang best. tapi agak rush sikit kot sebab waktu malam tak panjang

cik syahira said...

assalamualaikum cik belle,

nikah waktu malam nampak dramatic. suasana sejuk dan nyaman. cuma masanya singkat sikit la bak kata mysarah. saya tetap vote akad nikah waktu malam. hi2x

farahfatihah said...

huhu betul2 ..fara sokong..nikah la mlm! heheh fara pun nikah malam..pas isya'..huhuhu xtau la leh setel kul bape sbb kadi tu punya style mmg lama gile kalau nikah kan org

Qis said...

cik belle, i pon saved that pic... love the banner... sgt cute! nak buat hiasan dlm rumah, boleh?... hahahha :D

nizabeba said...

cik belle, yess vote nikah malam..cam lg bes kan..teringin nak pkai transparent kemah tu..plus lampu liplap2..mmg cantik..

miszlullaby said...

after maghrib is better.coz if after isyak,i think it's too late.plus some org tua da xlarat.^^

Durruz said...

belle..

i loike!!!

me nikah malam, but simple je kot. dah xlrt nak pening.hehe

good luck on ur picking waktu nikah. hehe

masmOna said...

kak tia, mas nikah malam.tp kat masjid huhu..rasanya macam dah jadi tema famili nikah mesti mahu buat malam hari.

btw, banner itu gojes!=)

ANET said...

salam cik belle
i pun teringin nak nikah malam..tapi my mum tak bagi..hehe padahal time dia dulu bole je..tak aci kan?

ezwa hashim said...

kak tia...like this idea very much...leh amek gamba byk2 kt banner tu nant...
weee....~~~

Cik Belle said...

honey bedazzled: wah, bestnya! *jeless*

mysarah: rush eyh? ingat punya masa yang panjang siangnya, so takdela rush. uhuhu.

cik syahira: wassalam sya! =) dah 2 orang kat waktu singkat ni. hehe..

farahfatihah: nak nikah malam jugak. hehee. tak kisahla abes kul bapa pun, tapi, nak nikah malam. hehee.

Qis: hihi. cute kan..

nizabeba: huish..canteknya. memang teringin la nak pakai transparent khemah tuh. hehee..

miszlullaby: yerps. i do agree with u. lewat-lewat, org tua nak ngantuk, penat nak rest da.

Durruz: wah, bestnya! hehe. i pun nikah simple-simple aje. hehe

masmOna: bestnya nikah kat masjid kuantan! =))

ANET: tihihi.. kene pujuk ur mom lagi la nampaknya. heh heh.

ezwa hashim: hoho. bisa aja! bergambar sakan la kita nanti yerk?! hehe

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014