Thursday, October 21, 2010

My Engagement Day


Happy viewing!
=)

P/s: Punya 89 pics, sabar ya tunggu nak loading! Jangan stress. Huhu.

Click to play this Smilebox slideshow



20 comments:

Queen4ADay said...

awesome dress u got there;)

si kecil said...

gigih saya tgk smua! haha..cik belle sangat mcm muka mak.

yUmIe said...

Cik Belle..kamu sungguh le manis menawan..i love ur outfit especially part beading kt bhgn dada tu..wt sndri eh??

~ mizzAmy ~ said...

chantek baju cik belle. sweet je...

(J.U.L.I.E) said...

atia.. naseb baik la ader gambo akoo.. hahahahaaa... so nice.. n still admire ngan baju koo!!

Bai said...

cantek beb!

♥♥ eija ♥♥ said...

ja pun suka baju awak jugak...

tapi dah macam wedding hehe...
meriah yeaa
tahniah....

Cik Belle said...

Queen4ADay: thanks you, wani! =)

si kecil: clap! clap! hehe. tahniah mek! hehe. kat fb tade gambar, sini boleh tgk gambar. heh heh.

yUmIe: owh malu saya. hehe. tq neway. beading tuh hasil air tangan dari Qudyn.

~ mizzAmy ~: blur blur pun nampak eyh? ehehe

(J.U.L.I.E): mestilah ada. hehe. kesayangan kan. hehee..

Bai: tenkiu! =)

♥♥ eija ♥♥ : tuhla, family die besar.. penuh satu rumah. family kite pun dah separuh rumah. tak cukup ruang nak duduk, rumah kecik.. huhu

♥ balkidz_hunny ♥ said...

makcik, baju kau cantek! aku suke. chop nak tiru detailing kat dada tue. HAHA. :) Qudyn eh buat? santek. mekap ko pun santek. aku sooookaa!! :)
naseb baik loading tak lame!

Cik Belle said...

♥ balkidz_hunny ♥: boleh, tirula! kalau kene saman dgn qudyn aku tatau.. haha. no la, tiru la mek. nak buat kat baju raya haji ke tu.. ehehe.. makeup adalah dari Kak Anis. hehe

Latifah said...

fuyohhh...
suka2.. sebab ada gak terselit gambar saya di situ...
heeeee =)

safiyyahosman said...

best!!:)..berseri ja:)

didieadila said...

muka mmg berseri2...tak sabar nak tgk kawen nt..sure lg berseri2..aww..hehe

AnEs said...

weehu!gigih o0 anes tgok sampai abes..haha..one wonderful event!sume pun cantek!

Cik Belle said...

Latifah: kak tip, banyak lagi ni nak letak, tapi tak daya nak pilih. huhuhu

safiyyahosman: terima kasih. hehe

didieadila: yang penting, senyum selalu, lepas tuh orang kata time mekap, jangan tgk cermin. huhu. entahla dd.. i pun tak sure. huhu

Cik Belle said...

AnEs: clap! clap! anes, segan saya. huhu. biasa aje majlis saya ni. orang lain lebih grand.. huhu.

AnEs said...

ala belle,grand tak grand tu tak penting pun..the thought and how lovely and beautiful the event was that counts..

Cik Belle said...

AnEs: ya, right! betul apa cik anes tuh. ehee. =)

♥ balkidz_hunny ♥ said...

HAHA. saje buat lawak nak tiru design kau. baju raya haji? mak aihh..ingat aku artis baju raya haji pun nak bertukar ganti?? huhu..

farahfatihah said...

cantik2!!!

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014