Sunday, October 10, 2010

Oh, hantaran


Kami dalam perhubungan jarak jauh. Nak cari masa untuk bincang tentang wedding kami, sedikit susah. Dengan kerjanya yang tak tentu masa, kadang bekerja seminggu tanpa rehat *kesian betul =( * Tak apala, saya anggap ini sebahagian dari dugaan. Tentu ada hikmhnya, kan? Hihi. Save money kurangnya dating, nonton movie, lepak minum, lepak makan, minyak kereta, haha,

Jadi, bila punya masa untuk berdiskusi, banyak jugak kami bincangkan:

  • Hantaran (For Her)
  1. Wedding ring : 12/4/2011
  2. Heels + Handbag : 11/4/2011
  3. Skincare : 18/12/2010
  4. Something sweet
  5. Sireh Junjung
  6. Mas kawen
  7. Tafsir Al-Quran+Rehal : 2/1/2011

  • Hantaran (For Him)
  1. Kemeja + Pants+Belt
  2. Leather jacket
  3. Formal shoes
  4. Perfume : 1/1/2011
  5. Skincare : 2/1/2011
  6. Sireh junjung
  7. Wedding ring
  8. Al-Quran+Rehal : 1/1/2011
  9. Chocolate/ Cake/ Cupcakes / Tart

Highlighted with purple tu sudah settle dibeli. YAY!




Saya hanya mampu merancang, Allah lebih tahu yang terbaik buat saya.
=)



16 comments:

.: an :. said...

cik belle... hantaran for 'him' mmg ade mas kawin ea?

Cik Belle said...

.: an :. : Eyh, tersilap type. hehe. thanks dear atas teguran. ngee. =))

Meey@ said...

belle, aduhhhh bila tgk u higlight kt leather jacket tu.i teringat jacket bonia yg jadi idaman tunang i.suppose jadi one of hantaran jugak, tapi terpaksa remove atas sbb2 tertentu!!sian dia.*_*

Cik Belle said...

Meey@: huish, jacket bonia tu.. i tak mampula. hehe. i beli yang murah-murah je dear.. ntah-ntah brand pun orang tak kenal. hahaa

cik syahira said...

assalamualaikum cik belle,

now sedang buat master ye? samb study dimana ye? bila habis study ni? wishing you all the best, dear.

Cik Belle said...

cik syahira: wassalam sya. haah, tengah sambung master, full-time mode. uhuhu. Selagi projek/ dissertation tak siap, tak boleh grad. hahaa. takut. thanks for the wish, dear. =)

♥ balkidz_hunny ♥ said...

belle, aku baru tau ko sambung study. kat mane ehh? by the way, lagu2 MOCCA memang feveret aku! dari dulu aku mmg suke Mocca :) gud luck sis~

hana yoriee said...

hihi..lagu my only one by mocca akan jadi pilihan lagu utk slideshow nnt kot..wikiki..

missbutterfly said...

ala...PJJ juge..:( dh lama tak jumpa ni...best nye kamu dpt dating!

Meey@ said...

haha.itu jek pun satu benda yg besh yg dia demand.tapi da cancel la mek.haha.tak melayang duit cek.haha=p

fika79 said...

belle!insyaallah moga perancangan mu berjaya!!takper hantaran ala kadar pun ok yg pentingnya keberkatan..semoga ikatan berkekalan sehingga ke akhirat!

Reen Tart Nenas said...

cik belle, saye pun perlu buat checklist hantaran nie. slalu lupa.

♥♥relyza♥♥ said...

takpe...nak tawen tak elok jumpa selalu tau. ihiksss...

Cik Belle said...

♥ balkidz_hunny ♥: huhu. study kat uitm shah alam.. heh heh. wedding pun simple-simple je nanti, student katakan. hehee.

hana yoriee: wah3, best tu hana! hehe. tapi, tak ke pendek sangat? nanti tak puas orang nak layan. ngee.

missbutterfly: ja, mane de dating. dating dalam telefon boleh? haha. raya haji nak dekat dahla, apede hal~ tihihi. pergi hornymoon, bawak balik fridge magnet kat aku satu! haha.

Meey@: tihihi. takpe meeya, nanti hantaran kahwin nanti kasi ye. huhu

fika79: Amin.. thanks nat for those words! *hugs*

Reen Tart Nenas: tihihi, buat jangan tak buat. senang nak allocate budget and money tiap-tiap bulan. ngee.

♥♥relyza♥♥: tihihi. baik, puan! saya menurut perintah. hehe.. *rindu* wuuu

FaiHash said...

sis , best lah lagu mocca itu.

*hiks , semua lagu yg sis tunjuk dkt sini , semua best2.hiks!*

leeqiang said...

San Patrick dress
Papilio Wedding Dresses

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014