Thursday, July 1, 2010

Pameran Pengantin di MidValley

I rasa, I lah paling lambat update tentang pameran pengantin ni.
Hehe.

Busy la saya sekarang ni.
Dah start new semester.
Thesis writing pulak.

Baca blog B2B pon sepintas lalu.
Kadang sempat tinggalkan comment, kadang tak sempat.
Sigh.
Comment kat blog sendiri pon tak ter-reply lagi.
Nanti I reply. Promise! =))

Eyh, termelalut.

JOM PERGI PAMERAN PENGATIN, JOM!

Kalau Dina Halim kasi harga baik punya, I nak letak deposit terus.
Dengar kata Dina Halim nak revised harga untuk pakej 2011.
Sigh.
Dari pameran pengantin yang lepas lagi, i dok berangan mahu pelamin ala-roman Dina Halim tuh.
Berangan aja la mampu dek non oi. Hehe.
Ada tak eyh, yang buat pelamin ala-roman ni selain dari Dina Halim?

Takpe, esok kita tengok harga macam mana ya.
Mintak, mintak jantung tak bergegar.
Haha.



Kalau ada yang cam I tanpa mekap, tegurla.
Wave, "Hye CikBelle"
Ok, i tau kita kawan blog.
Finally, dapat jumpa in person.
Yeay!

I pergi esok, Jumaat.
I heret adik lelaki I.
Pedulik kalau dia buat muka bosan, i pedulik hapa.
Kejam kan kakak macam I?
Wahahaha.

Nanti I balik, I update secara pantas ok.
Hehe.

Daa.


7 comments:

si kecil said...

cik belle, nk pegi bila? kalo jumpa n cam, tegur ye..hehe

Amalina said...

i tak pegi kot..lagi dua bulan nak kawen..sekali i pegi n berkenan kat something yg tade dlm plan/budget..haru biru plak nanti..hahahha

have fun to those yg pegi ye =)

didieadila said...

ala2..i pergi sabtu!
hehehhee..

nuptiles said...

im going sabtu tengahari..

SyimaSyaz said...

saya gi esok!! sabtu...

Cik Belle said...

si kecil: awak.. awak pergi bile? kite dah pergi tadi. tapi tak puas. haha. nak pergi lagi hari ahad ni. ehehe

Amalina: owh, lagi 2 bulan.. mesti dah lengkap semuanya kan? ehehe..

didieadila: ow okk.. aish.. tak kesempatan la nak jumpa jumpa. sighh.

nuptiles: haish, ramai pergi sabtu. sobs.

SyimaSyaz: ala.. kenapa pergi sabtu.. kalau tak, boleh jumpa-jumpa minum2.. ehehe. takde orang ke nak pergi hari ahad? huhu

choclairissa said...

i pegi jgk..sempat book videographer..sgt best p pameran pengantin..rase xnk balik..

haha kot2 kite ade terserempak tp xkenal kn? :)

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014