Friday, July 9, 2010

Terkena lagi


Haha. Tagging game lagi.
Terpaksa la menjawab ni.
Heh.

1. Link kepada orang yang bagi award ni:


2. Nyatakan sebab musabab anda minta kaler PINK:

Bukankah kaler PINK sangatHOT dan comel dan menarik?
Menaikkan seri walau dikombinasikan dengan apa sahaja warna.
Hehehe.
Suka la PINK, haish, tataula kenapa. It suits me well.
Tett. Haha.
*jangan muntah sudah, haha*

3. Sejak bila suka kaler PINK:

Sejak sekolah.
Everything pon I nak PINK.
Eww. Haha.
I even pernah bawak beg PINK to school.
When I was like Form 3 ke Form 5.
Hahahahahaha.
Oh My.

4. Nyatakan 5 barang yang anda paling sayang yang kaler nya PINK:

1. Baju tunang!!
2. Body shop-cherry blossom toiletries set
3. I-phone silicone skin case
4. Bed sheet pink colour
5. Pink heels e-day i hari tu.

5. Snap gambar anda dengan salah satu barang kaler PINK:



Baju tunang I!

Sekitar bilik I time tunang hari tu. Simple aje.
Tak sempat nak deco.
Letak bunga kiri dan kanan kepala katil.
I beli sejambak bunga, lepas tuh suruh orang tu buatkan reben dan lekatkan bersama bunga itu dengan gam sahaja. Jaangan lupa lekatkan reben halus bersama untuk ikat di kepala katil juga.
Cost? Lebih kurang dalam RM20 untuk kiri dan kanan kepala katil.
Murah kan? Be creative!

Side table, letak frame gambar.
Mungkin OP dah terlupa nak letak balik sebab die dok jadikan side table I as alat bantu die.
Hehe. So, I pun terlupa nak letak balik atas side table tuh.
Wahaha.

So ya, tak semena-mena, include sekali entry tentang bilik hari tunang itu hari.
Hahaha.

6. Tag 5 kawan anda yang minat kaler PINK:

-hana yoriee-
- si kecil -
- SK -
- Thalhazlin -
- fia -

Hehehhee



9 comments:

farahfatihah said...

owhh sudah byk saya berhutang tag huhuu

fikaryna said...

oh, saya juga..hehe..

PurPLe LaDy AiFA said...

purple xde ke cik belle? hehe

sk said...

tq for the tag cik belle! :)

ehem ehem tu set katil tu beli kat famista ke? ;)

Cik Belle said...

farahfatihah: cepat farah, bayar hutang tag segera. hehe

fikaryna: hihi. sila sila. hehe

PurPLe LaDy AiFA: hihi.. awak start dulu la aifa. hehee..

sk: tihihi. iyer awak. itu set katil dari famista. huhu. murah ajo la hai. hehe

cik fiza said...

salam, cik belle dapat award.. sila ke blog sy fizziefiza.blogspot.com tq :)

Dia.Honey said...

hahaha me oso loveeeeee pink...masa tunang itu hari EVERYTHING pink......my frens ngan sedara mata pai kata "boleh buta woooooo" .. added up ai ske hello kitty....so ade tempias theme hello kitty masa tunang tu hari...ekekkeke
plus my car oso pinkish...ekekkeke

cik syahira said...

assalamualaikum belle,

cantiknya set bilik kamu.
saya sedang survey set bilik tidur warna putih. tambah lagi kalau dapat dinding warna pink, sweetnya~
maaf nak tanya, estimate cost utk set bilik tidur kamu berapa ye?
saya pernah survey 5items RM2600.
fuhh. rasa nak pitam~

Cik Belle said...

cik syahira: cik syahira, nak ur email.. ehehe. nanti i cerita berapa RM. hohoho

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014