Tuesday, July 6, 2010

Siapa lagi terkena?


I rasa ramai blogger mengalami comment tetiba hilang secara sengaja/tak sengaja?.
HaHaHa.
Apa ni, blogspot?
Main chak-chak pulak die.
Chak-chak, tak nampak terus.
Tenggelam terus.
Adoi.

Eii, sedihla macam ni.
Kenapa tak approve comment dari mereka?
SobsSobsSobs

Bengom.


21 comments:

SyimaSyaz said...

blh baca thru email...tp takleh appear kat blog

Nurulhuda|Adlie said...

belle, g backup blog, get a copy pls, ada bugs yg jahat kacau blog.. dulu lagi u know kan byk blog kene delete, go!

♥♥relyza♥♥ said...

argh! sama la kita. semalam siap hilang 2comment tau. sedey je

Cik Belle said...

SyimaSyaz: haah betul betul. isk. geramnyaaa!

Huda: arghhh.. tension! haha. nasib huda bitau. thanks huda! i dah buat backup kat wordpress. sobs. tak syiok.

♥♥relyza♥♥: hari ni punya ada hilang tak? isk. sedih betullll.

Melissa said...

Itu lah, ada comments yang dah approve pun hilang ! Argh tak bestnya.

Leonora Halim said...

pagi ni dah ok dah uols... :)

Diebalychouzz said...

Semalam saya pun kene juga.. tak tahulah.. ble moderate ok.. tp tak appear kt blog.. sedih.. sob sob

mysarah said...

semalam i pown gelabah u.. but this morning dah ok. lega =))

MY said...

owh.. no wonder.. I thought error memaner..

NahWaL said...

sakit ati, camne nak buat ni? camne nak backup blogggg?

Cik Belle said...

Melissa: betul-betul.. menghilang tak tau ke mana..

Leonora Halim: itula..nampak macam dah ok da ni. hehe. eyh, cantik ur profile pic! shukeee!

Diebalychouzz: memang sangat sedih kan. sobs.

mysarah: betul eyh da ok? hehee.. harap tak jadi dah. kite pon menggelabah sama. hahaa

MY: haha. i pon ingat blog i aje yang bermasalah. tapi, bile ramai je post pasal comment hilang, i rasa blogspot yang error. haha

NahWaL: aku pon tak berapa nak pandai bab IT ni. haha. ok, here:

- pergi sign up buat account kat Wordpress.com

- lepas tuh, create blog kat wordpress

- lepas tu, nak import blogspot to wordpress, follow step-by-step kat sini:

http://www.clazh.com/move-from-blogger-to-wordpress-and-maintain-permalinks-and-traffic/

babe, aku tatau la either membantu ke tak. aku pon pening-pening ayam dengan wordpress ni. hahaaha.

tapi, rasanya pagi ni, blogspot dah ok rasanya. hihi

Nad Nazira said...

nad belum 'kene'..

:)

Cik Belle said...

Nad: hahaa. nanti kalau terkena, haa... tahula hati tak keruannya. hahaa

Diebalychouzz said...

betul tu c.belle kalau dah 'kene' rasa serba salah sangat.. sebab nak balas comment tak dapat.. (~,~)

Cik Belle said...

Diebalychouzz: hehee. betul la tu si cantik diebalychouzz! serba salah sesangat. sobs!

nodoya shalala said...

sama la ngan kita cik belle. geram kn.

bengom jugak.

nadiah,wan said...

huhu. i pon kena smlm. terkejut gak, 1st time kena ni.

haihh. T__T

amElyn said...

alahai..
dear, cane nak buat master copy n backup tuh?? pening tgk step from link yg u bagi tu.any easier way?? =(

NahWaL said...

http://ourtimes.wordpress.com/2008/05/08/import-blogger-into-wordpress/

heres a useful link guyss

Cik Belle said...

nodoya shalala: now dah ok kan.. hihi

nadiah,wan: huhu. jangan lupa buat back up nanti. hehe

amElyn: nawal comel being so kind to provide the easier steps. goodluck dear!

NahWaL: nawal comel.. thanks for the link! this much easier to understand! YeaY!

amElyn said...

oh thanks alot kamu n kamu!! =)
wil try to cekidautt..

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014