Tuesday, July 6, 2010

10 blogger bertuah hari ini!

*update on July, 14*

Hehehe

Yeay! Dapat award lagi!!

=))




Sebagai penghargaan, ini special entry dari saya.
Tihihi.

(1) Anda mesti memberi pujian kepada 'award' ini:

Thanks Leeyana, Nadia, Miss Byo, Si Kecil, Aween, SK and dyn!
Keep on blogging. Saya suka baca cerita kamu di blog. Hihi.

Kalau nak tahu, Leeyana ni pandai masak. Hari sebelum nikahnya, dia sibuk di dapur memasak.
Untung si suami Leeyana. Kenyang selalu. =P

Nadia pandai buat chocolate! Pergi terjah blog die cepat! Haish, kalau duk sebelah rumah Nadia ni, dah terjah dah dapur die. Nak belajar buat chocolate jugakla. hari-hari boleh nom..nom..nom.. Hehee.

Miss Byo is a B2B juga. Cantek wedding date die, 20.10.2011. Happy preparing dear! Check her site for more wedding ideas! Terbaik! =)

Si Kecil sangat comel dan cute! Paling melekat di memori, bile die email I tanya, bile nak reveal muka ni. Hehe. Sweet la u~

Aweennye orang utara. I love her e-day! Baju cantik, makeup cantik, majlis nampak cantik aje.. =)) Happy preparing, dear! Jangan stress-stress. Hehe

SK pun baru bertunang macam I juga. Ehehe. Cantek majlisnya. Suka sangat! Pelamin cantik. Baju cantik. Mari sama-sama kita buat preparations, mari! =)

dyn orang pulau mutiara. i love her blog! great blog untuk b2b dari Pulau Pinang.. banyak update tentang vendor! bagus! =)

(2) Sila beri 'award' kepada 10bloggers yang lain:

To recent cik pengomen di blog I. ini untuk anda. Saya amat menghargai comment dari kamu, kamu semua. =)

- relyza -
- MY -
- NahWaL -

10 orang tak cukup. Nak kasi pada followers saya juga.
Next award ok! =)
(Kalau ada yang sudi kasi la)
Hehe

(3) anda mesti beritahu kepada 10 blogger lain:

Ok, noted!

(4) Bagaimana anda boleh digelar 'blog' yang 'Best and Great'?
Ayyo. saya dengan rasa amat rendah diri, berterima kasih pada mereka berenam yang gelar blog saya 'Best and Great' - sebab dapat award! Haha. 6 orang aje pon yang gelar best and great. Blog ni banyak merapu ajo. Banyak berangan-angan sana sini. Huhu.




11 comments:

Leeyana said...

alah..malu la saye...owh maseh ingt lg kamu ttg sehari sblm saye bertkr status yea..hihihi

Leeyana said...
This comment has been removed by the author.
farahfatihah said...

byk sgt yg bg award ni huhuhu belum sempat nak buat

Diebalychouzz said...

hehehe tanx bagi award.. 1st time dapat. ~~(^_^)~~

NahWaL said...

malas bole? HAHA

fikaryna said...

nawal..jgn malas..haha..ryna nyibuk2..

congrats semua..lama x singgah cni..

Cik Belle said...

Leeyana: hihi.. nanti boleh share recipe di blog pula ya! suke saya! hehe

farahfatihah: hihihi. buat jangan tak buat.. hehee.. ramai menanti-nanti ni. hehe

Diebalychouzz: ur welcome! =))

NahWaL: gedik ini. haha. ikut hang la. rajen gosip je ke? HAHAHA =P

fikaryna: hye ryna! lama tak nampak.. busy yer.. ? tihihi. faham faham.. dah ada suami.. tihihi

Nurulhuda|Adlie said...

terimah kahsih belle! kahsis lagi, hehe.. :)

Nad Nazira said...

huahuahuahauaaaa..yeyehhh..thanx atia..haha..kalau tak kerana FB, tak kutahu namamu atia wahai cik belle.

:)

MY said...

hoho... I am honoured.. Ader gak sudi bg award.. ngee..

Thanks!!

A W E E N N Y E said...

hehe..received juga ye.. =)

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014