Monday, May 31, 2010

Ow, sugar, sugar.

Ahaha. Tak tau title bersangkut-paut atau tidak. Ho ho ho. Nak merepek tentang deco, deco, deco. Tihihi. Blog walking dan terpaut pada ini:


Can be part of your deco untuk guest book table. Ferrero rochers pulak tuh. Guest mesti tertarik untuk mendekati meja guest book. Sesudah meninggalkan pesanan, boleh la ambil satu! Kalau i, i memang tak malu, i mintak dua nanti. Haha. Senang aja nak D.I.Y ini. Mari lihat close-up pictures.



Ok, dah tengok sepintas lalu, mesti rasa boleh D.I.Y sendiri kan. Hehee.

Proses penyediaan:





Pictures credit to: flora et cetera



14 comments:

SyimaSyaz said...

smlm jln2 kat ikea ade cerita dgn syazwan pasal guest book...
rasa cam best je...tp kena ada sorang jaga la meja tu...

Cik Belle said...

SyimaSyaz: kalau dapat adakan, memang best. ehehe.. kerah je sepupu-sepapat. heh

ElyaElmo said...

cik belle...banyak bende kan u DIY...besttt nyeee..klo i creative mcm u..hu3

Cik Belle said...

ElyaElmo: haha. mane ada diy lagi.. tak tahu la serajin itu ke tak nak diy banyak-banyak. ehehe

harzharun said...

dear...i prnh wat ni...i wat bouquet of ferero tuk my adik's konvo...tiap kali kwn dia dtg ucap congrate for the gradution, dia petik 1, bg...habis, yg tukang buat ni?..mkn batang je?..ishk ishk..

aNoi said...

suwittt......!!!

kalo nk letak kat area guest book, kena buat banyak2 tue.. hehe..

btw, cik belle udah terima kah kad sy? ^^

Fathiyah said...

nampak cm senang.hehe =) kalo buat yg comey2 blh jdkan centerpiece nih.

Anya said...

sooo pretty!!!!!!!!!!!


http://theveiledbump.blogspot.com/

Cik Belle said...

harzharun: harz, u memang rajin diy! i salute la. hihi. i takut sebenarnya nak diy-diy ni. risau tak menjadi aje.. huhu

aNoi: buat sebanyak yang termampu aje la. hahaha. sape cepat die dapat. senang... yang lambat tiba, die takkan tau kite sediakan ferero rocher, sebab dah abes kan. hahaha

anoi, kad kamu udah selamat diterima. ehehe. cantek kadnya. nanti nak upload kat blog. tapi, 12hb tuh majlis e-day kite. sob3. pos hadiah bole? =)

Fathiyah: itulah, nampak macam senang kan. hihi.. bagus juge idea tuh. ehee

Anya: owh, hye! =) yerps. pretty kan.. ehee

wani said...

cik belle buatlah camni.
nanti jemput wani.
nak datan banyak kali kat meja comel tu curik cekelat.
ekeke.

Cik Belle said...

wani: nakal eyh die... hihi.. insyaAllah, kalau ada budget lebih, boleh buat macam ni. hehee.

farahfatihah said...

yang...u buat x deco ni??? kalau buat nak gak tau..hehe

aNoi said...

Cik Belle,
Oh. Sungguh kebetulan tarikh majlis kita sama :(

Wahhhh..mahu pos hadiah? hehe. sy tak kisah.. doa dari jauh pon sgt di hargai...

Selamat hari jumaat cik belle! ^^

si kecil said...

cik belle!! saya sudah selesai!! good luck utk awak pula!! seronok..
jgn stress2 tau. mmg akan stress..let go..dh last2 minutes..biar je kalo ade mende yg tak best menyebok..

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014