Sunday, May 30, 2010

Owh, nice!


Owh Owh Owh
I love the detailing!
The pleats, the pearls, the beads!
Aww. Melting.
Perfect for your nikah dress.

Kan?
Source: Zery Zamry


How was your weekend? I met Huda from spreadmyhappiness. Huda, such a nice person. Comel giller! hye, huda! Jumpa kat my friend's wedding which turns out to be kawan huda jugak. Hehe.. Sangat ramai orang datang sampai tak boleh nak duduk borak lama-lama. Haish..


16 comments:

Elly Anaille said...

wahhh! suker!

ok. skrg i kna halang diri dari tgk dress yg cantik2. nnt terasa nak buat baju baru waaupun baju kawen sume dah siap skrg ni. sila tutup mata ini oke.

missbutterfly said...

the neck and the pleats sgt cantek..blh jd idea nih..:)

♥♥relyza♥♥ said...

wow! seyes menarik tertarik & da bomb. ada lg 12day neh..smpt tak nak tukar baju? ngeeeeeeeeeeeeee

aziraarif said...

hi gal...wow nice..
bole ke ikut contoh bj ni?hehe

btw, i jual doorgift pencils, take a look at my blog..thnx

NahWaL said...

santekkk!! tadi jumpe unaisah, dia cadangkan kat tudung buat pleats. LOL. masih dalam perancangan but so excited!! HAHA.

Cik Belle said...

Elly Anaille: ok, serious. kene tutup mata dari click entry tentang baju. hohoho.

missbutterfly: betul betul betul. save picture skarang! hehe

♥♥relyza♥♥: jangan nak mengada. huhu.

aziraarif: boleh kot.. huhu.

NahWaL: tudung buat pleats? macam mana tuh nawal.. wah, excitednyer dah nak sketch sketch design baju.. =)

sk said...

cantek! cantek! cantek!! :D

aziraarif said...

=( mcm tak bole je

Cik Belle said...

sk: kannnn... hehe. kite pon suke sangat!!!

aziraarif: ololooo.. apa yang menghalang niat tu.. sob3

Nadia said...

cntiknyer....wow..terpegun

hana yoriee said...

huhu..baju ini sgt cantek detail nye..yg details part neck yg mcm baju cheongsam tu hana ingat nak ikut mcm baju ni lah..nak tambah manik mcm tu jgk..hihihi..

thezaila said...

omg!! sangat suka.. cantik nya.. how i wish my baju adalah seperti ini..

~ thalhazlin ~ said...

kite dah tengok gambar cik belle kat belog huda. heheh

si kecil said...

ok..sudah selamat dicurik..mau baju saya carca merba...suma design nak sumbat. haha..tapi..bukan ke baju tunang cik belle macam ni lebih kurang kt lehernye?

syanaim said...

::huuh..chantek nyer cik belle..::

Cik Belle said...

thezaila: =) sempat lagi tak nak add design macam ni? hihi

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014