Tuesday, May 11, 2010

Rubber Stamp


Kadang, bila kita pergi wedding, kita dapat door gift berserta TQ Tag/Sticker. Ada yang print D.I.Y sendiri, ada yang order. Other alternative, boleh cuba rubber stamping. Cop cop cop, siap! Hehe. Macam Qis, die order di stationary shop.





Ada juga online shop yang buat benda ni. Nah, check it here:


Some of her design:



Senang, cop aje untukTQ Tag


Khat. Cantek.





Nice, eyh! Do check her site!
=)







16 comments:

Xora said...

Belle, thanks! saya mencari2 gak laman web mangosteenskin tu, tapi pasal tak igt apa nama dia, jadi buntu. nasib kamu tulis. thanks ya!

anak_sateria said...

wah! idea menarik ni cik belle...suke2...

Cik Belle said...

Owh yeke. hehe.. bagus bagus, nanti boleh share the price semua. ehehe. my pleasure dear. =)

Cik Belle said...

anak_sateria: kannn.. ehehe.. cantek betul~

love of nanamir said...

hehe ladies! go for it.. =) ok
miss mango ni sgt details org nye.. sekecik2 bnd pn die ley carve.. lian dah few orders with her... tolong2 ms die mule2 bertapak... now dah rmai order.. memg berbaloi i tell u.. sgt detail. and kemas=) plus u xyah pening2 design nnt btau je u nak cemane.. and her taste is superb.. dlu ms saje2 je tempah hehe.. tau2 dpt sketch and puas hati =) ni 100% hand carve.. wood tu pn die wat sndiri =)

kay kamal said...

ive been wanting to do it FOREVER..and aritu i g one utama, the craft shop jual lovely stamp in colors! yang emboss yang glow un the dark, glittter, segala bagai ada..ouh,in loves~

hana yoriee said...

wahh..bagus jgk buat rubber stamp ni kan? at least kite boleh guna dan guna lagi..thanks for sharing cik belle..

PurPLe LaDy AiFA said...

cntik nye yg the last one neh...

cik yaya said...

yg kek itu sgt comel lah!

BuTtErFlyInFraMe said...

huhuu knp xjumpa niii sebelum kite kawen duluuuuuu!!!! huhuuu

PurPLe LaDy AiFA said...

i try tgk kat sana trus mcm nak tempah satu. heee. thanks for the sharing. sgt best!

SyimaSyaz said...

suka!! suka!! tq cik belle

Cik Belle said...

love of nanamir: wow! sangat detail ur comment. suke! so, xde la ragu-ragu nak place order nanti. ehehe. thx btw!

kay kamal: owh, wow! nanti nak jalan-jalan di OU jugak la macam ni.. tertarik dengan glow in the dark tuh.. huhu..

hana yoriee: haah, yang order untuk tunang, boleh reuse balik time kawen. haha. jimat jimat. huhu

PurPLe LaDy AiFA: comel kannn... ehe

cik yaya: kann..sangat-sangat comel! huhu

BuTtErFlyInFraMe: xpe, nanti boleh order untuk cukur jambul baby pulak. ehehe

PurPLe LaDy AiFA: tihihi. u da order ker? ehee

nadia darina said...

hehe. bangge rase, i punye rubber stamp ade dlm blog u, hehehe, i agree, stamp tu sgt2 la cantik. tp u kene beli ink kat kedai craft yg warne lain dr lain lain, so, akan bt u punye tq akan lebih lawa, =) cr yg shining nye kelip2. hhehe just sharing

Cik Belle said...

nadia darina: thanks nadia for the tips. care to share where to get those ink yang shining kelip2? macam best je.. ehee

body slimming corset said...

thank you...

saya tercari-cari gak utuk wat tag gift...

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014