Wednesday, May 26, 2010

Nice blogger award!


Hari ni I dapat award! Tihihi. Hutang entry tagging sebenarnya. Hehe.


Buat ucapan kepada pemberi award dengan penuh perasaan sekali:

" Owh, Miss Eilaz, thank you for this award! Tihihi. Comel bangat! "




Apa yang bermain di fikiran korang sekarang ini:

Gulp! Lagi 2weeks ++, banyak lagi tak settle. Risau serba-serbi!



Apa nama samaran korang:

Cik Belle



Berikan 3 orang yang korang sayang:

3 orang je? Alaa.. nak sayang semua. Erm, my mom, my dad, my sayang. Heh



Panggilan untuk si dia:

Alahai, kalau letak sini, mesti kamu muntah. Haha. Lebih baik, dirahsiakan. Huhu



Hadiah yang korang impikan dari seseorang yang istimewa:

Owh, please, bring me to Paris! Heh



Blog yang korang suka visit:

Blog B2B



Tag award kepada 15orang yang korang nak tag:

To all my followers! Hihihi. Thank you korang kerana sudi jadi follow blog I. =)
To all bloggers yang nak award ni, sudi-sudilah copy ya! =)
Korang semua memang nice blogger-lah!



6 comments:

Anonymous said...

blog cik belle best...tenang je baca

SyimaSyaz

si kecil said...

cik belle..how's ur preparation??
debar x? hahaha..saya dah takleh berpikir utk seketika. hati dah sampai kedah. jasad je tertinggal ni.

Cik Belle said...

SyimaSyaz: owh owh. hehe. tq awak! =)

si kecil: dear, i dah takde rase apa. hahaa. i dah redha apa yang akan berlaku. penat la nak pikir itu ini. kann? sekarang busy dok menghias dulang hantaran. d.i.y sebab makcik-makcik and mama sayang sebok nak diy juge. tihihi. layankan aje la..

eyh, how bout u? must be super busy kan sekarang ni. debar tak? tihihi

farahfatihah said...

cik belle , dah pernah dpt award ni heheh nyway thnks yer

Amalina said...

hye there,

can we have link exchange?thanks =)

Cik Belle said...

farahfatihah: hihi. cool! =)

Amalina: hye dear! sure! thanks for dropping by. =)

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014