Sunday, May 23, 2010

Mahu baju Zery Zamry?

Terbaca status Zery Zamry kat facebook. Terus click kat link blog Zery. Oh my, dia nak jual design-design die yang dulu. If only i tak tempah baju tunang lagi, harus i grab one!




RM1200


RM1000

RM600

Owh, i adore the third pic. Untuk baju raya bole? ekekeke.

More from his site: Zery Zamry





17 comments:

SyimaSyaz said...

eh yg last tu 600 je??murahnyeee....cam nak rembat je...

ReYNa said...

oh.i pon penah jugak letak gmba bj zery zamry tu kt blog.huhuh,mmg serious suke sgt baju2 tu.cantik kan.hehe

NahWaL said...

that is so affordable ! tapi haruslah yang dua atas tu untuk orang tinggi2 hahahhaha. maunya nak pakai orang renek2 cam i ni. but thrd one santek. i nah try yang like date but yang wana dia macam mauve. so nice but then kalau tak kena badan, takyah la paki. huhuhuhu.

Cik Belle said...

SyimaSyaz: Hehe. Cantek kan.. suke sangat~

ReYNa: kan..simple but nice!! cutting sangat menarek. hehe

NahWaL: orang tinggi pakai apa pun semua cantek! abes, kite yang renek ni camne? hohoho. agak2 zery kasi free alteration tak? sesuai dengan ketinggian memasing. hehee. kalau la badan i macam model-model kan, wah, sarung apa pun tak perlu risau! hihi.

NahWaL said...

bertuah la kalau dia nak buat. HAHA> aduhai. but haritu yang macam last one wana mauve dia jual rm1200. gilos. sebab aku tanya hahahhaa. beli beli cik belle. baju khatam kahkah

hana yoriee said...

waahhh..santek nye cik belle..baju nikah pun dah siap..kalo tak siap lagi boleh rembat jugak..huhu

PurPLe LaDy AiFA said...

cantik baju zery zamry kan.. design die simple tp tersangat la sweet and nice.. yup, i love the last one jugak. tp baju ni kne betul2 skinny br cntik. kalo yg medium size, nnti nmpak kembang semacam.. heee. *berdasarkan pengalaman sendiri. =S

adda_shariff said...

crazyyy..!!! ape dah terlambat few days

thezaila said...

you.. dier jual baju ke.. or jual design je.. aci x tanya soklan mcm ni..

fikaryna said...

mmg lawa yg ke 3..

wat baju raya? huhu..

nuruz said...

i pon suke. tp rsnye mcm xmuat. ahahhaha. so baik lupekan jela.. :PP

Moose said...

ok tetibe trase nak ade baju nikah plak. haha.

padahal dah nekad nak 1 baju je for both nikah and reception.

how now brown cow?

si kecil said...

wwoowwwii!!! zery zamry tuu..beli buat nikah la..tambah2 ape yg patut..tak tambah pon ok dah..

DalilaMian said...

yesss la dear.yg 3rd tu sangat cantiks

Cik Belle said...

NahWaL: 1200 eyh? gile. baju kosong gitu je die amek 1200. erk. hehee.

hana yoriee: kite kasi pada yang tak tempah lagi la kan. huhu.

PurPLe LaDy AiFA: o eyh? desig cmni hanya untuk betul2 skinny je eyh? ala, i bukan tergolong dalam golongan skinny. huhu

adda_shariff: takpe adda, ko pakai baju designer jugak nanti. hihi. meletopps! tihihi

thezaila: yang, die jual baju.. ehe. die nak pindah butik lain, tuh pasal semua baju die nak let go! cepat pergi butik die. banyak lagi baju lain. ehehe

fikaryna: hehe. macam meriah pulak kan nak raya pakai baju designer bagai. tihihi. ryna, banyak lagi duit i nak pakai utk kawen.. hehe..

nuruz: kalau berkenan, beli lepas tuh diet diet diet. tihihi.

Moose: kalau ade budget lebih, bisa aja Moose! ehehe. pejam sebelah mata je buat-buat tak nampak.. ehehe. aci tak? tihihi

si kecil: nikah dah ade kain. camno? hihi. kene tambah beading lagi ni, kalau kosong kang nanti pengapit lagi glamer dari pengantin.. tak rela i! hehe

Durruz said...

canteknye yg 1st tu....just curious, baju2 ni dah ada org pakai ke ek?huhu

Anonymous said...

canteknye yg 1st tu....just curious, baju2 ni dah ada org pakai ke ek?huhu

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014