Wednesday, June 15, 2011

Sponsor Video : Peveyhack Creative Movie




I lupa nak listed Peveyhack Creative Movie as one of the officials'.
Sigh..

Over excited about the wedding, sampai i missed a lot!
A lot, i mean!

So, when Peveyhack tagged me the video, barulah I edit previous entry.
Ahh, bad bad bad.
So bad of me!

Yeah, I got sponsored for this.
Hihihi.

Rezeki, kan?

I still ingat, abg rashdi PM me privately and told the news.
Super excited, I am.
Hihihi.

As all of u tahu yang official videographer saya ialah Wira Visuals, so when the team, Peveyhack Creative Movie datang, Alhamdulillah, they can work together.
I puji la.
Peveyhack and Wira Visuals were truly highly recommended!

As seen in the video, i suka part yang time my family members and friends tengah kelam kabut prepare for my majlis. Haha.
Memang ada cerita di sebaliknya.
I memang duduk atas bersiap la kan.
And I tak tau la apa jadi kat bawah kan.
So, bila peveyhack upload this video, baru i tahu apa terjadi di bawah.

So, itu ceritanya, kenapa mesti ada video!
Hihihi

I love the outcome.
Sebab mereka adalah photographers, mereka tahu apa details yang perlu di-capture.
So, I guess, even mereka masih baru, the outcome sangat boleh dibanggakan, No?

Memang, I tak sabar nak tengok lebih banyak hasil mereka.
Selalu jengok-jengok page mereka.
Hihihihhi

Yang best tentang newcomers ni, they come with a very crazy deal lah.
Itu pasti.
So, to avoid dukalara, please booked your date ASAP.

And, a good news.
Ada promo.
Peveyhack Creative Movie ada nak kasi free save-the-date video!
More details: Here

Memudahkan kerja anda-anda semua, here's the contact:

Facebook Fan Page : Peveyhack Photography
Email : admin@peveyhack.com

Alhamdulillah, Abg Rashdi ni cepat respond pada email.
I have no complaint as for now.

Anything, can email me for more.
=)

xoxo





14 comments:

Renee Meow said...

aahh sukaaa.... mmg hebat work dorang.. i wish ada gak org nak sponsor me something..huhuhu T_T ur so lucky cik belle..! n u look so gorgeous..!!! :D

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

Cik Emie said...

huaaa jelesnye ngn cik belle eh puan belle...best btol ade sponsor..nk jugak ngehee :) btw u mmg gojes dear :)

kaklong said...

kak long pun jeles jugak la cik belle...eh, slah dah pgilan puan belle..heheheh..

pe2 pun kak long ucap tahniah, ni namanyer rezeki selepas kawin la yang...bgs la k.

hope semua pihak hepi je kan, dan mendoakan kebahagian puan belle bsama suami n keluarga baru yang tercinta..

heppy alwayz

diyana said...

best2!!thumbs up to them :)

choclairissa @ intan said...

bestnye puan belle ade org sponsor..jeles hokey!!

LisaLisut said...

cik atia mmg untung dpt sponsor(Smbil berdoa ade org nk sponsor i jugak hahah perasan nya i) ;p btw nice video!!

Anonymous said...

best nyaa atia!!!!!! i ni until now laa tk tau ape jd rupe video i...dh ade baby dlm perut dua bulan pn....huhuhuh..bad bad...sad sadd...:(:( (Gee Aznita)

UyaRayza said...

suke la video nie hehehe...terharu ok hehehe..tibe2 uya plak yg terharu hehehe

Rai said...

Cantik nyerh baju Zery Zamry for akad nikah u and makeup pon flawless nyerh~

♥ balkidz_hunny ♥ said...

Mek, aku syahdu tgok video nie, tatau la nape. sedih.
sebab tak dapat attend satu, sebab rase sayu je. teringat aku nikah dulu kot :)


anyway, kau cool & cantek sgt mase nikah nie. serius, nampak macam seorg dara jelita yg menanti kehadiran bakal suami dengan tenang dan penuh redha :)


semoga bahagia ke akhir hayat mek!
sayang kau!

Latifah said...

oh Atia, kamu kelihatan sangat cantik malam itu :)

tetiba akak lak yang touching. heheh...

Semoga berbahagia hingga ke Syurga =)

nida-razak said...

everything look gorgeous.. =)

LaRa KimuRa said...

congrats cik belle opps puan belle...i pon engage peveyhack as OP & OV lepas bace blog u!..huhu

hazlynda kushairi said...

rezeki kawen babe. aku suke! kalau tengok balik after wedding mesti nanges kan ;)

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014