Friday, June 3, 2011

Montage by CST Production



Ini montage yang ditayangkan di dewan tempoh hari

Al-kisahnya, CST Production ada buat promo, RM99 untuk slideshow montage ni.
So, I grab and simpan sehingga untuk digunakan.

Sehinggalah seminggu sebelum majlis resepsi.
Kalut paksa adik ipar scan and email gambar tunang (sebelum menikah).
Tunang saya (at that time) sangat busy.
Kadang saya tertekan juga.

" Kahwin sekali aje kot, kerja takkan habis "

" Pass kerja pada orang lain aje la "

Macam-macam.
Saya stress at that moment.
HAHA

Dah dapat gambar terus email pada CST Production.
Lepas pada tuh, saya dah tak pedulik sudah.

Sehinggala hari resepsi saya.
Rifaiee datang bawak CD Montage.
Alhamdulillah.


Dapatlah berkongsi dengan semua.
YEAY!
=)




9 comments:

LisaLisut said...

nice nya..rugi pulak tak ambik.huhu.yg ni i tak smpt tgk.i tgk yg nikah video tu je.hehe

Cik Hazz said...

admire CST soooo much! lucky you ;-)

http://cikhazz-is-writing.blogspot.com/

Hidayati Farhan said...

lagu apakah itu cik atia. besh je. suka :)

Syima Syaz said...

to be honest...saya tak pernah tgk gambar tunang cik belle semua... sikit2 je.
bila cik belle letak kat montage ni baru tau...'uuhh camtu adik2 dia..'..'uhhh eh sapa sarung cincin tu...'...
hehehe

ElyaElmo said...

tayang masa bile?masa aku dtg lambat tu ke?

anaztasias nora aira said...

eh saya xperasan lak hari tu. nice. saya nak gak :P

amy fahmi said...

lagu tu comel. tapi ritu tak sempat tgk pun..tayang lambat eh..

Anonymous said...

congrats..
lagu dr sape ni?
tp dear ade typo error kot if not mistaken...

adda_shariff said...

skolah SMART rocks!! haha..ok walaupon aku kelas sebelah ttp sselok npk signage 5 SC itu kehkeh...

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014