Wednesday, June 1, 2011

Reception: Official Vendors


Alhamdulillah, dah dapat raw pictures dari Ahmad Fairus Photography.
Bolehlah share dengan u all.
Hihi. Hari Isnin lagi dah dapatnya, pantas tak??.., tapi terus ke Kuantan dan ehem, u know la kan, tugas isteri busy nya la hai.
Tak sempat nak berblogging.
Lagipun, I segan la u ngan mak mertua I. hehe.
Kan best kalau I ada Ipad...
Ok, kite cerita ini di lain hari. Hihi

Raw picture means kena edit la sikit.
Sikit je la I edit, sebab gambar dari Ahmad Fairus ni memang sebenarnya tak perlu edit pun dah cantik! Hihihi

Lucky u ladies yang amek pakej dari Ahmad Fairus Photography!
Pelaburan yang menguntungkan, I will say.

Ok, here is the first picture dari Ahmad Fairus Photography:


I yang edit sendiri ni, haha
Bukan salah Ahmad Fairus Photography kalau ianya tak mempesona
I yang tak pandai edit ni.... Hihihi

Ok, here goes the officials:

Videographer : CST Production
Outfit and accercories : Sponsored by Rumah Kebaya Malaysia
Reception Dais : Cocos Collections
Wedding shoes : You, Me and Shoes
Wedding Cake : MadAboutCake

More to come, InshaAllah..

=)






23 comments:

hana yoriee said...

wow..hasil kerja AF mmg terbaik..dgn semua yg terlibat, baik pelamin, baju, mekap..everything lah..sume awesome! hihi..i 1000x likes..

K.I.N.A said...

AF superb as usual..semua cantik!

hari tu kina ada review silap, kina igtkan bridal sanctuary utk dais rupanya coco..nasib baik bridal sanctuary bgtau..hihi

nak like 1000x gak!hehe

Hidayati Farhan said...

u amik nurul izzah? ok x? sbb saya pon amek dia jgk.

awk cantek sgt. tahniah on ur beautiful wedding :)

Cik Azizah said...

TERBAIK! mmg gojes sis..ni makin tak sabar nak tgk pitca lain lagi,,muaha

fati said...

nice!!! rugi tak dapat datng! :|

Fariza said...

cantik sgt !!!!!!!!!!!!!

Cik Mira said...

cantik sangat..so gojes..i like ^_^

miey anna said...

waaaa..cantiknye..siyeslah..tahniah ^_^

LisaLisut said...

terbaek cik atia!

mrs chenta said...

omg.
im speechless...

cantik.cantik.cantik.

Miss Aai said...

Cantik dear..enuff said :)

miszlullaby said...

congratz on ur wedding ;)

.:shura shushi:. said...

cantik!!cantik

jooleata said...

cantik dan saya sukaa :)

sorry for not coming your beautiful wedding~

masmOna said...

terbaik kak atia! Memang cantik wuuu..tak sabar nk pegi reception kuantan heheh..selamat menjadi isteri solehah dear..=)

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

atia chantek! grr..mau geget leh? hehe~ nanti upload pic sampai muntah k. =)

nida-razak said...

sangat cantik... =)

eka said...

yeay!!!
atia dah kawin juga akhirnya. :)
penat sy tunggu nak tgk wedding atia. dr awal sy buat persiapan kahwin (masa tu atia busy dgn E-day atia) sampai perut sy dh berisi, akhirnya sampai juga masa atia. :)
TAHNIAHHHH!!!!!

rashdi amin said...

wow baru saya tahu hari ini Ahmad Fairuz as Official Photographer untuk wedding Atia nih. memang terbaik

memang terbaik... PEVEYHACK.COM cuma sponsor jer dalam wedding atia hari tue...

apa2 pun selamat pengantin bari atia n shahrul... nice dapat shoot gambar korang...

Renee Meow said...

cant wait 4ur review dearie..!! :D

meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

Cik Belle said...

rashdi amin: kesilapan, Peveyhack.com is my Official Photographer. Hehehee

lin butterfLYNN~~ said...

wah cantik bangat lah dier, hehe, baju yg ni putih gold er?? cantik;D btw, sorry taw x dpt nk attend ur reception, x sempat, got my sms rite, mmg nk sgt pegi, tp x sempat lak coz sblm tu g majlis kawen membe2 lain kat perak dulu, igtkn sempat tp x sempat smpi lak coz ade yg lama sesat cr venue kawen slh sorg membe,lgpon jam nk ke kl blk tu, hu3.. anyway, tahniah ye, smoga kekal ke akhirnya,amin:)

Renee Meow said...

ah sumer super chantek..!! erm MUA sape eh??


meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014