Thursday, June 9, 2011

percutian pertama kami

wah,lame tinggalkan blog.
now i dah faham kenapa raaamaaiii bloggers dah jarang update blog lepas majlis dah selesai. aha.
super busy kan?
heheee.

tak boleh coret panjang panjang sebab blogging thru phone mmg tak puas.
chey chey chey nak kata ada phone canggih la tuuuuu.
ahaa. ampun ... memang kodi ni.ahaa.

okla.
coretan pertama ketika sedang berholiday bersama suami.
chey chey chey.
ye, ini percutian pertama kami selepas bergelar suami isteri.
di mana? penang sahaja.

tak apala.
asal berdua.
dah cukup manis buat saya.
chey chey chey.

aha.
blogging dengan izin suami.
ahaa. geds!




16 comments:

lovelyadibah said...

woot wooot!!!happy hornymoon!!!hehehe

miss puteri said...

hehe.alololo... selamat bercuti2 dear!

kaklong said...

Selamat berhoneymoon yea kawan...=)
hope enjoy....heppy alwayz

Fariza said...

SWEET !!!
selamat bercuti.
jaga diri tau.
*.*

Xora said...

apa2 sahaja, kat mana2 sahaja pun tak kisah asal berdua :D

choclairissa @ intan said...

slmt berhoneymoon dear..haha saya terbalik..lps kawen boleh berblog tapi super bz bile fam members yg kawen~

UyaRayza said...

wahhhhh smpt berblog time hornymoon nie hehehe....

Lieya said...

Ha ha haaa... skang sudah tahuuu kan... anyway selamat berhoneymoonnn...

elise said...

alhamdulillah majlis semua dah selesai...

selamat menjalani kehidupan berumahtangga dan semuga alam perkahwinan memberi kebahagiaan kepada kalian berdua...

epy honeymoon =)

cik yaya said...

oi amponnn tak dpt p.ahad tu sampai ktn lambat,pastu bawak mak n adik2 semua.igt nak ajk jmp isnin,dah aku mc plak sakit sana sini.

sampul hadiah ko dah beli,tp tak wrap lg.ko mai dtg umah wrap sdri lah.huhuhu.

sementelah(???) ko mesti ada blk kontan lg kan,maka nti sila roger.bln dpt sila blk ktn utk tgk nonet.nonet ckp nak adik.kuikui

farahfatihah said...

hhahahhahaha nk gelak je =)

Hidayati Farhan said...

waaahh, happy newly weds ehhh.

semoga selamat semua. cpt2 bg adik utk nonet kakya tu. haha

zimie said...

hehe cute je.mintak permission ye :p

harzharun said...

byk chey chey chey lak..hakhak..

Cik Hazz said...

wahh.. lama tak pi Penang. i pun nak pi sana lepas kawen nanti, insyaAllah.. hehe. Selamat Bercuti!! ;-)

http://cikhazz-is-writing.blogspot.com/

♥ balkidz_hunny ♥ said...

chey, chey, chey, enset canggih :p
ehh, aku pun pie pre-honeymoon kat penang tau :D enjoy berdua2an, bahagia! :)



ehemmm, cingkuling dlm perut aku cakap, "mama, nak geng!" ;p

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014