Sunday, November 21, 2010

Wedding CD Invites


Yang mencari kelainan untuk wedding invitation.
Maybe can try this idea: Wedding CD Invitation
Tihihi. I would love to try this, tapi for sure la kan my parents tak kan agree punya!
Hahaha.
Kalau suka-suka nak kasi untuk korang je boleh tak?
I tau, b2b bloggers selalu memahami each other kan?
Hehehe.

Here's some pics for your reference:

Name of bride and groom
Wedding date

The envelope/ CD casing
Comels!


Dalam CD, boleh letak ini:

- Wedding Invitation -
- Map -
- Wedding songs -
- Picture folder -

Lagi, idea?

Cool, kan?
Tihihihi.
Nanti pandai-pandai la print map sendiri.
Uhuhuhu.

Suka!

All pictures credit to: The Wedding Chicks




15 comments:

Sharifuddin & Shakina said...

agak2nye berapa ongkosnya buk belle..;)

thezaila said...

another refreshing ideas!!
menariks.. =)

Cik Belle said...

Sharifuddin & Shakina: haha. tak sure plak tu. tapi, kalau pandai cari CD murah-murah, memang untungla. =)

thezaila: kadang, tak berani nak try idea baru! hihi

ElyaElmo said...

try sikit2 untuk BFF boleh laa kot kan???
tapiii kene btol2 rajinn laaa...hihih

Cik Belle said...

ElyaElmo: kann.. tuhla.. saje nak gedik-gedik. haha

nora said...

ni leh jadikan gift utk tetamu juga ni,(saya nak 1 hehehe dah tempah siap2 tau)

anaztasias aira said...

waaah gabung dengan penggunaan doily paper. sungguh menarik :D

ANET said...

buatla cik belle..i pun nak hihi :)

fati said...

booooatlaaa... kirim sama sy sekeping! ni stok B2B, BFF bole la... mak ayah belom tentu terima idea neh :P

amElyn said...

i loike sejuta kali..
hehe.
ati, i nak chop awal2!! =D

"cikkin" said...

smart.!! hehe..boley2..try laa..kalo DIY x mahal sgt pon cost die rasenye kan..=)
good luck..

~~zaa~~ said...

awesome!! tapi kalo wat utk BFF, lagi sesuai kottt

Latifah said...

wahhh comel2...
suka2...
=)

harzharun said...

suka jugak!!!..mek..aku mmg paham...xkisah dpt ni..lg sonok ada la...

Cik Belle said...

nora: setujuk! =) kasi guest yang salam ngan perantin je. heh heh heh. kedek tak? hahahaha

anaztasias aira: kan nora.. suke tau! =)

ANET: hehee. InshaAllah, tengok la projek lain pun tergantung lagi. hoho

fati: betul tu fati.. mak ayah mmg reject awal2 projek ni. haha

amElyn: salam dgn perantin, baru dapat! hahaha

"cikkin": kena calculte cost dulu. uhuhu. kalau budget diluluskan, ok la. hoho

~~zaa~~ : tihihi.. bff i cuma 2 orang je. u nak jadi i punya bff tak? ngee...

Latifah: kak tip nak jugak? heh heh heh

harzharun: harz! lebiu la mek! hehee

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014