Thursday, November 11, 2010

Jatuh cinta lagi!

I've been tagged to this photo:



My first impression: WOWWWWWWWWWWW!

Gila gorgeous, ok!
Terasa aura wedding tuh!
And some more, it's white!
Love love love!

Hari tu, I pergi lawat butik RKM, takde pulak I nampak baju ni.
Ni lagi cantik dari baju fav I yang putih tuh!
Dah, i dah rambang mata. Huhu.

Look at the bottom part.
Skirt tuh kan, nampak bertingkat.
Just like what I want for nikah outfit nanti.
Ehem, berangan part memang tak pernah tamat! Haha.
Ok, I tell u, bila u duduk atas pelamin tuh nanti, the skirt akan bagi sesuatu dalam gambar.
haish, how to describe ni eyh?
Kire, dalam gambar tak nampak boring la.
Macam plain je kann...
Plain is boring! For me la.
So, that's y, kena design something kat bottom part.
It will create something dalam pic nanti!

And the train!
Oh my!
Love love love!
Very the wedding aura lah!
Haha.

Bila lagi mek, nak pakai baju kain meleret gini. Tihihi.

Contact RKM for more.
U'll be surprised to know the price!
Email to: tanya@rumahkebaya.com.my


Still, tah keberapa kali I tengok pic ni, masih, I jatuh cinta lagi pandangan pertama!



Owh, note:


RUMAH KEBAYA MALAYSIA

Tinggal 4 hari sahaja lagi sebelum kami tutup HARGA UNTUK KAKITANGAN KERAJAAN yang akan berakhir pada 14 November ini.Jika anda berminat,mohon datang sebelum tanggal ini.Terima kasihon Tuesday


Make an appointment sebelum terlewat!



21 comments:

Bai said...

wau cantik!

Lala said...

ha,cepat! lagi 4 hari!

Cik Belle said...

Bai: kannn...menangis tengok! sobs.

Lala: haa kan.. cepat! kang fully booked, habislah. uhuhu

Dita Lolita said...

sepesen taw kita punya citarasa, kain utk nikah outfit i pun bertingkat even i nih ketot metot...hehehehe

Cik Belle said...

Dita Lolita: hahaa, sama la pulak ye. hahaa. takpe, suh designer design something yang boleh kasi effect tinggi! haha.. bila kawen ni, boleh tiru designnya! hehehe

ElyaElmo said...

alaa...tuk kakitngn kerajaan jee ke ade diskaun..sobsobsob

LisaLisut said...

Sabar cik belle sabar.teruja i dgr.hehe.bole jd spokesperson for RKM u ni.hehehe.ape lg grabbbb itttt ;p

farahfatihah said...

xsabo nak tunggu wedding kamu belle!

jazzeyra said...

owh my kak belle!!! sangat gojes!! haha..
^____^
saya suka jugak! mata da berputar~

~~zaa~~ said...

i'm speechless!!! sangat gorjes baju tu, pengsan!!!

FaiHash said...

mmg cantik lah. aiseh , xleh tgk baju2 pengantin ni. nnt sadis sgt sbb mampu tgk. hehe.

♥ balkidz_hunny ♥ said...

cantek! aku baru ingat nak tempah baju raye tahun depan kain berlayer2 camnie.
ni buat aku tak sabar nak gi wedding kau nie ;p

Reen Tart Nenas said...

cik belle tgh mencari design baju or mmg dh konfem amik RK nie? :) cantik hoke baju2 derang...

didieadila said...

white! T__T

ummphs.. said...

cik belle, saangat cantek.
aritu tgk dh tergoda dan terus nyesal sbb dh booking baju lain dulu... :(

ellfazira© said...

dh tgk pic ni somewhere..n dh save!haha suke tang tudung die n headband tueee heee=p

Cik Belle said...

ElyaElmo: nanti ada promo, aku bitau lagi deyh. hehe

LisaLisut: kita tunggu dan lihat, apa kesudahan cerita baju sanding saya. huhu

farahfatihah: fara, doakan yang baik-baik hendaknya, ye? =) semuanya sederhana je fara, oi.. hihi

jazzeyra: tihihi, berputar-putar tuh. hehee..

~~zaa~~: kannn...ahaha. i memangis tengok. uhhu

FaiHash: huhu, pergi RKM, pegang-pegang.. nanti mintak disc. tihihi

♥ balkidz_hunny ♥: qish, datang nak tengok aku ke nak tengok baju je? sedeyhla macam ni... hehhehehehe

Reen Tart Nenas: haha, reen, tunggu dan lihat, ye? hehe

didieadila: didie! hehehe.. untung kamu! *jeles*

ummphs..: alololo.. booking with rkm jugak ke? mintak tukar boleh? hehe

ellfazira© : ell, ya, headband tuh! something diff kan.. hehee.. save pic ni untuk apa ell? hihi

cik Pbee said...

esok nak amik baju purple kat rmk.. nak pakai hari jumaat ni yea..yea..tapi member2 kater baju tu nampak seksi huhu..

Cik Belle said...

cik Pbee: wah3, mesti tak sabar dah ni kan. ehehe. baju purple putih tuh ke eyh? cantek! =) suka!! sexy sebab jarang ke sexy sebab fit? tihihi. kadang, orang pakai baju kurung pon, orang nampak sexy~ huhhuu..

masmOna said...

Gorgessss!!!!*drooling* baju ni sesuai juga untuk nikah ye kak tia?

Cik Belle said...

masmOna: hui, mas, kalau baju nikah gini, memang glamour habis ni! hehe. baju sanding mesti lagi melets kann! hhehee

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014