Sunday, November 7, 2010

Simpan dalam folder


Nak simpan photo ni.
Nanti boleh beri pada photographer.
Sekurang-kurangnya, dia tahu apa kita mahu.
The rest, tertakluk pada creativity mereka.
Nak posingkan baju-baju bride+groom macam mana nak snap.
Hehe.

Jarang kite perhatikan, photographer terlupa nak ambil baju resepsi lelaki.
Ehem, Zaila, lucky u, Ahmad Fairus tak tertinggal! Untung di situ!
How lucky to have a photographer yang sangat teliti ni!



Selalunya baju resepsi perempuan je dok gantung sana gantung sini.
Kesian baju resepsi lelaki.
Tak ada dalam simpanan. Uhu.

Save this in your must-shoot-photo folder.

P/s: I ada beli satu mag ni, ada share info tentang must-shoot moment/pics, later ok saya share.


17 comments:

anaztasias aira said...

betul2 biasanya kita tengok baju perempuan je kan ehehe nice shoot !!

K.I.N.A said...

hehe..a,ah..sokong2..ksian llki..:P

si kecil said...

tapi mek..kalo lelaki bersiap kt tempat lain. camne?

Durruz said...

agree...

tp lg senang utk majlis bertandang ajela. sbb lelaki n perempuan bersiap 1 tempat...

PurPLe LaDy AiFA said...

kami ade gambar bersiap pakai baju segala je time majlis aritue. nak amik gambar baju semata2 x sempat.. hehe

farahfatihah said...

a'ah kan selalu pic baju pompuan je yg ada..huh bagus belle..leh igtkan kat op fara nnti

Nadia said...

dats right..slalu bj pompan je..time i,xingat lgsung nk simpan gmbr yg brkenan supaye op amik cmtu..xsmpat..smpat soh die amik kad kwen..tu je la..ha3

Cik Belle said...

anaztasias aira: erm, tuhla kan! hehe

K.I.N.A: kina ni kat blog, bising eyh. bila jumpa kat luar, senyap sunyi je. kenapa bertukar? hehehee. saje usik kina! =)

si kecil: boleh ingatkan cameraman belah dia, suh amek gambar baju die. asing-asing pun takpe, janji ada dalam simpanan. hehe.. itu penting ada cameraman tambahan! hoho

Durruz: bertandang i biasa-biasa aje kot.. baju biasa aje kot. tapi, mesti nak kena ada jugak gambar baju, tak kira! hehe

PurPLe LaDy AiFA: tuhla, risau jugak, tak sempat! hoho

farahfatihah: ingatkan nanti! hehe. kang dok kalut, semua terlupa. nakmo nakmo!

Nadia: alolo.. takpe, yang penting nadia and yoe, pasangan yang cantik melecun! =)

masmOna said...

oh thanks kak tia sebab selalu mengingatkan mas mende yang macam ni.hehe =)

missbutterfly said...

nk tiru!!! hehehe

fati said...

agree!!
padahal baju lelaki pon boleh tahan segaknya

~salam b2b~
linked u ya!

hanidatul shatira said...

idea baru lagi cik atia...hehehheeh....neway.....mag ape tuh???

0sh!Nz d' sen0r!ta said...

a.ah.. kesian sungguh baju lelaki.

MiSs YusRina said...

wow really AWESOME la Cik Atia..n really good idea!..egege leh tak nk plagiat nih?..hihiksssss

Cik Belle said...

masmOna: hihi. bisa. mas, bakpe lama tak update blog? huhu

missbutterfly: boleh, jaja sayam. =)

fati: kan... mahal2 tempah woo.. hihi.. thanks for dropping by! linked u too! =)

hanidatul shatira: tihihi. saje nak ingat2 kan diri ni. uhuhu. magazie signature weddings. cari kat MPH k! =)

0sh!Nz d' sen0r!ta: kan.. uhuhu

MiSs YusRina: eyh, sila sila. hehee

AnEs said...

hihihi..byk betul idea mek ne..betul jugakkan kan..alang-alang tengok gambar2 yang suke tu,simpan je dlm satu folder senang jadi reference..terbaek babe!

Cik Hazz said...

i membaca ur blog dari belakang. i'm a new b2b tp nak kawen bulan july ni boley.. haha, kabut tak hingat.
bagus info ni.. tak terpikir blh advise photographer kita nak dia capture apa nanti. thanks dear! ;-)

http://corat-corets.blogspot.com/

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014