Sunday, June 20, 2010

Crystal hand bouquet

I'm thinking of to start my first DIY wedding project.

Apa dia?

Crystal hand bouquet
=))

Ini dari faradiba. Hebat bukan?



Nak tahu tak, start dari wedding Dato' Siti lagi saya sudah berangan mahu crystal hand bouquet ini. Memang jatuh cinta pandang kali pertama la orang kata.


Lihat, lihat, menarik bukan?

Google for other images, ini berkenan di hati:




Source: Flowers Pic

Simpan buat rujukan di masa hadapan.
Huhu.
Harap berjaya untuk direalisasikan.
Heh.




18 comments:

PurPLe LaDy AiFA said...

sukaaaa sgt hand bouquet tue.. mmg pernah berangan nak buat jugak tapi cm dah x sempat je.. sedeyyyy~ =( ada sape2 nak amik tempahan? ;p i nakkkkk!

aini said...

waaa....canteknyer...tak reti nak wat crystal handbouquet..tau wat bunga dip je..sape tau buat ek??nak belajor..hehe

nizabeba said...

cantiknye bunga yg 1st tuh!!!
outstanding babe!! selamat DIY!!

AmyMizzunderstood said...

try la..sumthing different!i pun dah buat for my nikah dulu...and plus tak jual dimana2 ya itu yg terbaik!hehehe gud luck!

my note said...

wah... cantek nyer n very outsanding, love it.. tp saya dh x sempat dh nk uat, xpe2.. nanti leh tengok cik bella punya, gud luck...

♥ balkidz_hunny ♥ said...

wallaweyyyyyyyy...
nasib baik dah kawen..
i suke bunge yg last tue..

Cik NeyNa said...

haah...
sangat cantek..ai pon bekenan yang tok ti punya..
nanti plz tunjuk cara DIY nyerrr..
huhuh

Cik Belle said...

PurPLe LaDy AiFA: alamak dear, berapa lama lagi tu to ur wedding day? hehee.

aini: dip mix with crystal cantek.. macam faradiba punya! hehe. google jgn tak google, mesti ada cara nya tuh. ehee.

nizabeba: hahaa. mintak2 la jadi. hehe

AmyMizzunderstood: hihi. itula, saw urs jugak. cantekkk!! hopefully berjaya la diy ni. hee

my note: hehe. tq!

♥ balkidz_hunny ♥: hehe. itula. i pun suke yang last tuh. =))

Cik NeyNa: InsyaAllah, kalau jadi saya punye. hehee

YuNa said...

wahhh.... canteknya..... ^_^ ni yang teringin nak buat jugak ni.. tp yuna tangan xde seni lorh...

Cik Belle said...

YuNa: hihi. takpe yuna, kite try sesama. hehe. jom jom. huhu

didieadila said...

ok mmg sgt tantek..buat dan tnjuk! hehehe..mane tau leh buat rujukan :P

masmOna said...

gudluck kak tia!!semoga dapat DIY dengan cantek2 sekali yuhuu :)

Cik Belle said...

didieadila: insyaAllah, dd, kalau i berjaya buat. hehee.

masmOna: thanks mas! hehe. awak tak nak diy jugak ke? boleh tengok2 awak punya. ehee

masmOna said...

kak tia buat dulu. pastu mas berguru dengan kak tia. hiks ;)

Cik Belle said...

masmOna: hehee. boleh eyh gitu? hahaa.

mysarah said...

ingatkan i jer yang duk berkenan ngan bunga kristal (chewahh macam i sorg jer yg ada taste gitu. haha)

i pown memang suka ngan bunga kristal. siap nak buat bunga pahar guna kristal lagi, but in the end jadi bunga stokin lak. hehe. masih gigih utk menyiapkannya :D

Cik Belle said...

mysarah: owh hehe.. mari sama-sama kita berangan. tihihi.. itula, i pon berangan nak buat bunga pahar kristal jugak. berdebar la nak diy ni. ehee. do share with us! oh ya, good luck in ur preps dear! =)

Kath Valenzuela said...

masmOna: hehee. boleh eyh gitu? hahaa.

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014