Tuesday, March 8, 2011

Pencarian Model: Rumah Kebaya Malaysia


Jom cuba nasib hantar penyertaan untuk pencarian model Rumah Kebaya Malaysia!!


How to join?

Terma dan syarat:

Warganegara Malaysia
Tinggi lebih dari 155cm
Boleh berkomunikasi dalam Bahasa Malaysia dan English


Hadiah:

Lumayan gila!

Pemenang akan dibawa ke Jakarta, Indonesia
Tiket pergi balik, penginapan dibiayai sepenuhnya!
Kontrak selama setahun bersama RKM - mana tahu b2b ditaja baju sandingnya!!!
dan hadiah-hadiah lain.


Ingat, cantik itu subjektif.
Rezeki kita, siapa tahu, kan?
Tak cuba tak tahu, kan?

Caranya senang aje, upload foto kat wall fan page!
Senang sahaja babe!

Click sekarang. GO!

=)

Good luck babes!


16 comments:

~ NANA ~ said...

alahai tinggi 148cm je :(

Ainul said...

alahai tak cukup tinggi ")

farahfatihah said...

belle, join lah! mesti menag hehe

cikyuSnida said...

acik nak try lahhh. ekekekek

Renee Meow said...

wow menariksnyaaa.. kalau plus size model dia nak x..huahua... ;p


meow~
http://reneemeowwedding.blogspot.com

K.I.N.A said...

wah..tinggi cukup dah..nak try tp xd gmbr menarik..hahaha..badan xmenarik plak tu..kih3..

masmOna said...

capat2 join kak tia! hihi

Nadya Zahid said...

alahai..menarik..tp sy xcukup tinggi..hahahaah :)
kalau cukup tinggi pon saye xlayak rasenye..huhuhuh :)

hazlynda kushairi said...

ramai sudah try, nak try tapi takot sbb aku gemok :(

K.I.N.A said...

setuju ng lynda! seme join stok2 model betul..haha

Cik Belle said...

~ NANA ~ : alahai.. =(

Ainul: kot pakai heels, die terima tak? ehehe.

farahfatihah: agagaga, confirm menang tu tak tahan. hahaha. korang click like banyak2 deh. hehe

cikyuSnida: haa, acik, u should! nnt kiteorg click like banyak2. hehehe

Renee Meow: renee, boleh try! takde dalam terms and cond tentang berat berapa ke bawah. hehe.. RKM kan ada baju dari size S-XXXL. so, i rasa, semua pun boleh join! =)

K.I.N.A: kina, jangan risau. dgn editing from pro photog, mesti jadi ramping punya! hehe. try la kina. =)

masmOna: haha. bahek! godek gambar cantik dulu. hehe

Nadya Zahid : awak kan cantik.. mesti banyak like! hihi

hazlynda kushairi: tipuuuu laaaa! post gambar kawen. confirm menang! hehe

Nadya Zahid said...

atia-hahahaah,lawak la u..cantik celah mane tu..xde maknenye...

missbutterfly said...

aku malu..

Syima Syaz said...

kita kurus sangat so tak layak...=P

Reen Tart Nenas said...

alahai... badan dah naik... try bj umah kebaya ari tu pun sendat dah, tu belum kawen lagi tu... hehehe tp menarik :)

Miss Elizz said...

Nak cube boley x?...

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014