Thursday, March 17, 2011

Baby, I DO!


Owh, lupakan drama tempoh hari.

Cuba layan ini:


Forget about pelamin yang tak settle lagi, forget about hantaran yang tak siap lagi, forget about doorgift yang baru 10% progress, forget about wedding card yang baru nak confirm final draft, forget about bunga pahar songket yang masih dalam mohon quotation, forget about bilik pengantin yang 0% progress, HAHA


Saat ini, tiada lain yang difikirkan, saya cuma mahu disatukan secara halal dengan kekasih pujaan hati-ku.
Itu sahaja!

=)




8 comments:

amy fahmi said...

heeee..i like this song! boleh jadi lagu tema dalam video nanti. :D

LisaLisut said...

its friday and i was thnking the same too. can I just skip april,may,june,july,aug,and pooof! September! sambil berjalan ke office tadi, i was thinking, kenapa la kene harung semua preps ni utk dptkan 1 akad nikah.lol. bila di fikir balik. gila menghabis duit. ;p
yes lisa cheapskate ;p

lupakan jela skjp cik belle.sometimes we need to channel out our frustrations/anger etc ke arah lain.haha

Cik Belle said...

amy fahmi: hihihi.. it will be perfect dear! =)

Cik Belle said...

LisaLisut: kan? penat lagi. duit pun habis banyak. dah boleh beli 2 3 LVs kot deposit yang telah dilaburkan. itu belum keseluruhan majlis. sighhhh. wedding wedding wedding. hurmp.

me too lisa! sangat cheapskate. hahaha.

AnEs said...

hihihi..sokong lisa,sokong u babe!bosan nye nak tungguuuuu!the bottom line is to get married je for me..haha

Dia.Honey said...

setuju cakap Lisa....pagi tadik tetibe my Incik Pinky ajak kawen lari....ngah tension pasal prep la tuh

lovelyadibah said...

suka gak lagu nie!!:)

choclairissa @ intan said...

comell lagu ni~ i dooooo ;)

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014