Wednesday, March 9, 2011

Panic Attack: Bunga Merenjis


Panic Attack!

Tetiba teringat, bunga merenjis tak order lagi!
Terus google, dan email for quotation.

Niatnya, nak beri ini pada wakil merenjis nanti:


Source: Google Image

Bunga Telur Songket

Saya tak pasti kalau kat Semua House ada jual atau tak.
So, nak order lah kan.

Anyone pernah mintak quotation?
Or ada vendor yang buat bunga telur songket baca blog saya?
Hihi.
Kindly, drop ur blog/fotopages link.
Nanti, I get back to u.

Hihi.

Sigh. Berdebar nya saya, bila mana banyak lagi tak settle!!!!
Nak-nak bila tiba-tiba dapat panic attack macam ni!!!




9 comments:

Reen Tart Nenas said...

cantik la bunga songket tu... mmg tertarik abes la... cik belle bawa bertenang :)

ElyaElmo said...

kak shaja ade buat rasanye..
kt semua house mcm takde..

MIZZ SUE (ASAMGARAMGULA) said...

BAWAK BERTENANG..TAPI SAYA PUN TAKUT JUGAK..GELABAH DAH..LAGI 70HARI JE LAGI

Cik Belle said...

Reen Tart Nenas: reennn!! takut nerves semua ada dah ni. haha

ElyaElmo: aku dah email mintak quotation. hehee, belom ada jawapan.

MIZZ SUE (ASAMGARAMGULA): saya akan melalui juga! hehee

Ejad said...

atia..ejad nk komen cket pasal bunge merenjis..itu hari baju my cousin kotor sbb air merenjis + bunga pulak turun kaler sbb terkena air..baju nmpk kesan kotor akibat keturunan kaler bunge itew and kotor and tk chantek bile masok dlm gmbr..hahaa

Cik Belle said...

Ejad: owh ejad, thanks for the tips! maybe i cuma letak air mawar yang mustika ratu tu je kot. ehehe.. or else, i letak air yang untuk campuran bunga rampai, yg india guna tu. ehehe. before tu, kene try kat kain dulu la kan, kot turun ke apa. takutnya! kena tanya yang experienced ni!

yaya said...

belle :

i dont know if you already stumble to her blog or not but...

what do you think of this ?

https://qanasuri.wordpress.com/

i like it!

F.A.R.A.H.W.A.H.E.D.A said...

hi... cik belle... if you nak order bunga telur songket u bley tengok kat my vendor list at my blog... Butique Chantek... U bley call Kak Laili... dia wat Bunga Songket...

~kiki & lala~ said...

awak..kak shaja ade buat~kite ade mtk quotation gak..rm18 je..cantek kn awk!!~ ;)

Copyright to CIK BELLE
Designed by UMIESUEstudio 2014